Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παραταχθεί πλήρης στον κρίσιμο αγώνα με την Άρσεναλ, καθώς τόσο ο Κιλιάν Εμπαπέ όσο και ο Αντόνιο Ρούντιγκερ θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι, όπως και δύο ακόμη παίκτες που αντιμετώπιζαν κίνδυνο αποκλεισμού λόγω πανηγυρισμών, στον προημιτελικό του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι προκλητικοί πανηγυρισμοί των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης μπροστά στο κοινό της Ατλέτικο

Μετά τη νίκη επί της συμπολίτισσας Ατλέτικο και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, κάποιοι πανηγυρισμοί των "μερένγκες" κρίθηκαν προκλητικοί από την UEFA, η οποία ξεκίνησε έρευνα για πιθανές ποινές.

Θα βάλουν το χέρι στην τσέπη Εμπαπέ, Ρούντιγκερ και Θεμπάγιος

Τελικά, οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν ήταν περισσότερο οικονομικές. Οι Εμπαπέ και Ρούντιγκερ τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 40.000 ευρώ ο καθένας, ενώ ο Ντάνι Θεμπάγιος καλείται να πληρώσει 20.000 ευρώ. Ο Βινίσιους Τζούνιορ δεν δέχθηκε καμία κύρωση.

Παρότι επιβλήθηκαν ποινές αποκλεισμού ενός αγώνα σε δύο από τους εμπλεκόμενους παίκτες, η Ρεάλ έχει τη δυνατότητα να ορίσει το πότε θα εκτίσουν την τιμωρία τους, κάτι που της επιτρέπει να παραταχθεί πλήρης στο ματς με τους "Κανονιέρηδες" στις 8 Απριλίου.