Ο Ολυμπιακός στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να είναι ο... στρατηγός αυτής της ομάδας και να το χαίρεται με την ψυχή του. Μάλιστα για τον Μεντιλίμπαρ είναι το πρώτο πρωτάθλημα που κατακτά στην καριέρα του και το κάνει με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ στην COSMOTE TV:

Για το πώς είναι να είσαι πρωταθλητής: “Είναι κάτι καινούριο, κάτι μοναδικό. Είναι η πρώτη φορά που κατακτώ ένα πρωτάθλημα, μου πήρε πολύ καιρό να το πετύχω. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα”.

Ο Μεντιλίμπαρ και οι δυο τελευταίοι μήνες του Ολυμπιακού

Για το ποιά ήταν τα πιο σημαντικά παιχνίδια για τον τίτλο: “Είναι όλα τα παιχνίδια σημαντικά. Το ότι ήμασταν τους τελευταίους δύο μήνες πολύ καλοί, αλλά είχαμε μια πολύ ισορροπημένη πορεία όλη τη χρονιά”.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο, πολύ περίπλοκο παιχνίδι. Η ΑΕΚ ήρθε με σκοπό να μας δυσκολέψει πολύ. Έκαναν ένα λάθος και το εκμεταλλευτήκαμε πετυχαίνοντας το γκολ. Περιμέναμε πολύ ώρα για να εκμεταλλευτούμε ένα λάθος τους, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”.