Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό, που ήταν και η 3η σε ισάριθμα ματς στα playoffs της Super League και κινδυνεύει να βγει και τέταρτη στο μίνι πρωτάθλημα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μάριος Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στην ένταση που υπήρξε ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, τόνισε πως χτύπησαν τους Κοϊτα, Ρότα.

"Να βαράνε τραμπούκοι, να βαράνε παίκτες. Άλλο να τσακώνονται παίκτες μεταξύ τους και άλλο τραμπούκοι ιδιώτες χωρίς να είναι παίκτες. Χτυπήσανε δύο παίκτες μας, τον Ρότα και τον Κοϊτά οι οποίοι το κατήγγειλαν. Μάλιστα ο ένας έχει μπουνιές στο κεφάλι.

Νομίζω ότι είναι τραγικό, το ποδόσφαιρο ξαναγυρίζει πίσω. Εκεί που προσπαθούμε να βάλουμε μία ρότα το ποδόσφαιρο ξαναγυρίζει πίσω. Είναι αίσχος, είναι ντροπή, είναι βούρκος, είναι τραμπουκισμοί, είναι αλητεία. Λυπάμαι που το ποδόσφαιρο σήμερα έχει τέτοια πράγματα", είπε αρχικά ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Ηλιόπουλος: Ήταν ένα ματς, όποιος βάλει το πρώτο γκολ

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο παιχνίδι: "Όσον αφορά αγωνιστικό, ήταν ένα παιχνίδι κορώνα-γράμματα. Όποιος βάλει πρώτος γκολ. Εάν το έβαζε ο Μάνταλος πρώτος θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ήταν ένα παιχνίδι κορώνα-γράμματα, έκατσε στην άλλη πλευρά του νομίσματος, δεν έχω να πω πολλά. Λυπάμαι για αυτή την κατάντια και για αυτή τη ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τι πρέπει να κάνω; Θα πρέπει να κάτσω να ηρεμήσω, να σκεφτώ τι πρέπει κάποιος άλλος να κάνει με την αθλητική βία, με τους τραμπουκισμούς και την αλητεία. Αυτό σκέφτομαι να κάνω, ευχαριστώ πολύ".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d95t1bkjrngx)