
Χόρχε Μαρτίν: Τουλάχιστον δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο και τρεις μήνες εκτός δράσης o πρωταθλητής του Moto GP
Μετά το σοκαριστικό του ατύχημα στο GP του Κατάρ
Εξελίξεις με τον πρωταθλητή του Moto GP, Χόρχε Μαρτίν μετά την ρήξη που υπέστη στον πνεύμονα καθώς όπως έγινε γνωστό, θα χρειαστεί να παραμείνει για τουλάχιστον δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο και εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες.

Moto GP: Η επόμενη... ημέρα για τoν Xόρχε Μαρτίν μετά τον τραυματισμό του
Έξι κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματος, 11 σπασμένα πλευρά, σοβαρό τραυματισμό στον πνευμοθώρακα, σοβαρή ρήξη πνεύμονα που απαιτεί άμεση ιατρική φροντίδα και συνεχή παρακολούθηση ήταν η διάγνωση όταν και ο Χόρχε Μαρτίν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ντόχα μετά τον σοκαριστικό του τραυμαρισμό στο Grand Prix του Κατάρ στο Moto GP. Mάλιστα, ο Ντι Τζιαναντόνιο σε δηλώσεις του μετά την πρόκρουση με τη μοτοσικλέτα του στον πεσμένο Μαρτίν τόνισε πως αυτή ήταν η "χειρότερη στιγμή της ζωής μου".Los mensajes de apoyo para Jorge #Martín de los pilotos de #MotoGP. 🙌
— ESPN MotoGP (@MotoGP_ESPN) April 15, 2025
¡Fuerza, Jorge! 💪 pic.twitter.com/Yh0OagWIFJ
Εξελίξεις υπάρχουν καθώς σύμφωνα με τι ιατρικές εκτιμήσεις των αρμόδων γιατρών που παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του, ο Μαρτίν θα χρειαστεί να παραμείνει για τουλάχιστον δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο προτού επιστρέψει στην Ισπανία μιας και λόγω της σοβαρότητας του πνευμονοθώρακα καθιστάται πρακτικά αδύνατη η άμεση μεταφορά του σε νοσοκομείο στην Ισπανία και πως με δεδομένα τα σοβαρά τραύματά του, δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί για τους επόμενους τρεις μήνες, με το ρίσκο της υποτροπής να είναι μεγάλο.
Ο Ισπανός αναβάτης που συγκλόνισε το Moto GP με τον τραυματισμό του που έκανε το γύρο του διαδικτύου και έγινε πρώτο θέμα σε όλο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, είχε στείλει και το δικό του... μήνυμα μέσω των social media και συγκεκριμένα από το Instagram όπου δημοσιεύσε μια φωτογραφία του από το κρεβάτι του νοσοκομείου με την εξής λεζάντα: : "Ευχαριστώ το Θεό, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. Θα προσπαθήσω να σας κρατάω ενήμερους".