
Premier League: Η Άρσεναλ ανέβαλε τη στέψη της Λίβερπουλ - Νέα ήττα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γκολ και θέαμα στο Νησί
Η Άρσεναλ πέρασε άνετα από την έδρα της Ίπσουιτς, η Τσέλσι έκανε ανατροπή κόντρα στη Φούλαμ, ενώ η Γιουνάιτεντ προβλημάτισε ξανά με νέα ήττα από τη Γουλβς, σε μια 33η αγωνιστική της Premier League με έντονα συναισθήματα και ανατροπές.
Η Άρσεναλ πέρασε εύκολα από την έδρα της Ίπσουιτς για την 33η αγωνιστική της Premier League και δεν έκανε το... χατίρι στη Λίβερπουλ, ενώ η Φούλαμ είδε την Τσέλσι να κάνει την ολική ανατροπή και να φτάνει στη νίκη στο "Κρέιβεν Κότατζ". Στο Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ συνεχίζει να προκαλεί προβληματισμό στους φιλάθλους της, καθώς ηττήθηκε ξανά, αυτή τη φορά από τη Γουλβς.
Premier League: Εύκολα την Ίπσουιτς η Άρσεναλ
Η Άρσεναλ δεν έκανε τη... χάρη στη Λίβερπουλ να στεφθεί από απόψε πρωταθλήτρια Αγγλίας, αφού επικράτησε εκτός έδρας της Ίπσουιτς με σκορ 2-0, για την 33η αγωνιστική. Υπενθυμίζεται, ότι σε περίπτωση που η Άρσεναλ γνώριζε την ήττα και η Λίβερπουλ επικρατούσε της Λέστερ στις 18:30, τότε θα κατακτούσε και μαθηματικά την Premier League. Το σκορ για την ομάδα του Αρτέτα άνοιξε ο Τροσάρντ μόλις στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ το 0-2 έκανε στο 28' ο Μαρτινέλι. Στο 32' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ντέιβις της Ίπσουιτς για... εγκληματικό πάτημα πάνω στον αστράγαλο του Σάκα από πίσω. Το 0-3 διαμόρφωσε ο Μαρτινέλι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, ενώ το τελικό 0-4 ο 18χρονος Νουανέρι.
Highlight of Trossard goal pic.twitter.com/f6AIggUj5X
— Dax (@AFCDax2) April 20, 2025
Ολική ανατροπή της Τσέλσι κόντρα στη Φούλαμ
Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα μπήκε καλύτερα στο ματς με την Τσέλσι και κατάφερε να σκοράρει μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά το γκολ του Περέιρα ακυρώθηκε με τη χρήση VAR για οφσάιντ. Στο 20' όμως, ο Ιγουόμπι βρήκε δίχτυα μετά από ασίστ του Σεσενιόν, με το γκολ αυτή τη φορά να μετρά κανονικά. Η Τσέλσι κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 83ο λεπτό, χάρη στον 19χρονο Ταϊρίκ Τζόουνς, ενώ έκανε την ολική ανατροπή στο 90'+3' χάρη σε τέρμα του Νέτο.
Δεν σηκώνει κεφάλι η Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της στην Premier League, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τη Γουλβς στο "Ολντ Τράφορντ". Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο σπουδαίο αυτό "διπλό" χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαράμπια στο 78', στο οποίο ο Ονάνα δεν θα μπορούσε να βγάλει αντίδραση. Με το τρίποντο αυτό οι "λύκοι" έπιασαν τους "κόκκινους" διαβόλους στη 14η θέση, ισοβαθμώντας στους 38β..
Vitor Pereira'nın takımı Pablo Sarabia'nın harika golüyle Old Trafford öne geçti. pic.twitter.com/v3PGeGuyyp
— FENER DEMİREL (@fenerdemirel) April 20, 2025
Τα αποτελέσματα της ημέρας (20/4) στην Premier League:
Ίπσουιτς-Άρσεναλ 4-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς 0-1
Φούλαμ-Τσέλσι 1-2
Λέστερ-Λίβερπουλ 18:30
Η βαθμολογία της Premier League:
- Λίβερπουλ – 32 αγώνες, 76 βαθμοί
- Άρσεναλ – 33 αγώνες, 66 βαθμοί
- Νιουκάστλ – 33 αγώνες, 59 βαθμοί
- Μάντσεστερ Σίτι – 33 αγώνες, 58 βαθμοί
- Τσέλσι – 33 αγώνες, 57 βαθμοί
- Νότιγχαμ Φόρεστ – 32 αγώνες, 57 βαθμοί
- Άστον Βίλα – 33 αγώνες, 57 βαθμοί
- Μπόρνμουθ – 33 αγώνες, 49 βαθμοί
- Φούλαμ – 33 αγώνες, 48 βαθμοί
- Μπράιτον – 33 αγώνες, 48 βαθμοί
- Μπρέντφορντ – 33 αγώνες, 46 βαθμοί
- Κρίσταλ Πάλας – 33 αγώνες, 44 βαθμοί
- Έβερτον – 33 αγώνες, 38 βαθμοί
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – 33 αγώνες, 38 βαθμοί
- Γουλβς – 33 αγώνες, 38 βαθμοί
- Τότεναμ – 32 αγώνες, 37 βαθμοί
- Γουέστ Χαμ – 33 αγώνες, 36 βαθμοί
- Ίπσουιτς – 33 αγώνες, 21 βαθμοί
- Λέστερ – 33 αγώνες, 18 βαθμοί
- Σαουθάμπτον – 33 αγώνες, 11 βαθμοί