Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ιστορία της Λίβερπουλ θα τιμήσουν οι «κόκκινοι» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα γίνουν για τα 125 χρόνια ζωής του συλλόγου του Μερσεϊσάιντ. Με απόφαση της διοίκησης το «Centenary Stand» του Ανφιλντ θα μετονομαστεί σε «Κένι Νταλγκλίς», προς τιμή του παλαίμαχου Σκοτσέζου παίκτη, που στο παρελθόν συνέδεσε το όνομά του με μεγάλες στιγμές της αγγλικής ομάδας.

Οι διοικούντες αποφάσισαν να προβούν σε μία σημαντική αλλαγή του γηπέδου της Λίβερπουλ, για να τιμήσουν τον άνθρωπο που είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής, αλλά και από άλλα πόστα, βρίσκεται κοντά στους «κόκκινους» εδώ και 66 χρόνια. Ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Τζον Χένρι, δήλωσε στην ιστοσελίδα των «κόκκινων»: «Είναι μεγάλη τιμή για την Λίβερπουλ, τόσο για την ιστορία όσο και το status που έχει, να υπάρχουν τόσα πολλά σπουδαία άτομα, των οποίων τα ονόματα θα μπορούσαν να κοσμήσουν μια εξέδρα στο Άνφιλντ», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Κένι είναι ένα πρόσωπο που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον σύλλογο, οπότε για εμάς είναι καθήκον να αναγνωρίσουμε την αξία του με αυτόν τον τρόπο που του αρμόζει. Είναι μοναδικός. Όχι μόνο για την Λίβερπουλ, αλλά για την Αγγλία στο σύνολό της έχοντας πετύχει σπουδαία πράγματα τόσο ως παίκτης αλλά και ως προπονητής. Τα τρόπαια και στις δύο περιπτώσεις μιλούν από μόνα τους».