Στόχος 5: Επίτευξη της ισότητας των φύλων και χειραφέτηση όλων των γυναικών και των κοριτσιών (συνέχεια): Τι κερδίζουν οι Επικυρίαρχοι με την προώθηση του «ομοφυλοφιλικού προϊόντος»; Ενας ολοφάνερος στόχος της είναι να δημιουργήσει μια γενιά πολύμορφων, απομονωμένων και χωρίς αξίες όντων, που, εγκλωβισμένα στα δικά τους αντι-γονικά πάθη, δεν θα παρουσιάσουν ούτε θα προβάλουν καμία σοβαρή αντίσταση στους Νέους Κυρίους της Δουλείας της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ετσι επιτυγχάνεται πλήρης έλεγχος πάνω σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής -ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει- και φυσικά έλεγχος πληθυσμού. Το τρίτο φύλο αποτελεί, χωρίς να το γνωρίζει, ούτε κι έχει την απαιτούμενη ενέργεια για να το αντιληφθεί, έναν μηχανισμό διάλυσης της φυλακής-κοινωνίας όπως τη γνωρίζουμε, με τα στραβά και τα καλά της, και έναν μηχανισμό διάβρωσης του κοινωνικού ιστού σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, ανατρέφοντας μη νοήμονες μελλοντικούς πολίτες.

Ενας δεύτερος και απείρως σημαντικότερος λόγος που προωθούν την ομοφυλοφιλία είναι η σεξουαλική ενέργεια. Αυτή είναι η αγαπημένη τροφή των Τηλεπαθητικών Επικυρίαρχων κάθε φυλής και ράτσας. Η ομοφυλοφιλία είναι η αγαπημένη τους πρακτική, είναι ίδιον της φύσης τους. Αφού γέμισαν το μαντρί των εδαφών τροφής τους με ανθρώπινα πρόβατα, κατά το γνωστό «αυξάνεσθε και πληθύνεσθε», τώρα το να τους μετατρέψουν σε κάτι παρά φύσιν είναι απλά η διασκέδασή τους, είναι στη φύση τους αυτό, δεν μπορεί να αλλάξει. Καλοφάγωτοι λοιπόν!

Στόχος 6: Διασφάλιση της διαθεσιμότητας και της αειφόρου διαχείρισης του νερού και της αποχέτευσης για όλους. Επιτρέψτε σε πανίσχυρες εταιρείες να πάρουν τον έλεγχο της παροχής νερού στον κόσμο και να χρεώνουν μονοπωλιακές τιμές σε «κατασκευή νέων υποδομών μεταφοράς νερού» με τη δικαιολογία ότι «διασφαλίζουν τη διαθεσιμότητα». Εδώ ταιριάζει γάντι η δήλωση του CEO της Nestlé Peter Bradeck, που, μιλώντας για την ιδιωτικοποίηση του νερού, είπε: «Το νερό δεν είναι δημόσιο αγαθό, αλλά προϊόν προς πώληση»! Είναι γνωστό ότι η Nestlé κάνει μεγάλες μπίζνες με την εμφιάλωση νερού. Επίσης, είναι γνωστή για τα μεταλλαγμένα της και τα προϊόντα της που είναι σκέτα δηλητήρια. Εκεί, όμως, όπου βρίσκεται το ρεζουμέ είναι στον θαυμασμό του για τη μείωση του εργατικού δυναμικού! Ολη η θεωρία της μελλοντικής κοινωνίας βασίζεται στη ρομποτοποίηση της εργασίας, άρα και στη δημιουργία μεγαλύτερης ανεργίας, με το ανθρώπινο ζώο να εκλιπαρεί και να υποφέρει όντας σκλάβος. Ηδη το εφαρμόζουν με εξαιρετική επιτυχία.

Ο Κίσινγκερ είπε, πολύ σωστά: «Ελέγχεις την τροφή; Ελέγχεις τους λαούς. Το νερό είναι πρώτο και πάνω απ’ όλα». Αυτονόητο και λογικό. Ελέω Ατζέντας 21, που προβλέπει ότι «το νερό είναι κοινό αγαθό, που πρέπει να μοιράζεται σε ολόκληρο το παγκόσμιο χωριό», αλλά επειδή τα κράτη δεν έχουν όλα το μέσον και τις υποδομές για να διανείμουν το νερό, αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια των ιδιωτικών εταιρειών. Αρα σφραγίζουμε ή δηλητηριάζουμε όλες τις φυσικές πηγές, για να έχουν οι ιδιωτικές εταιρείες έλεγχο στο προϊόν και κέρδη. Κάνενα ανθρώπινο ζώο δεν μπορεί να ζήσει χωρίς νερό, άρα όποιος ελέγχει το νερό ελέγχει και το ζώο. Δες την τελευταία ταινία «Mad Max».

Στο στόχαστρο έχουν μπει και οι προδιαγραφές ποιότητας στο πεδίο της διατροφής. Η αμερικανική βιομηχανία κρέατος επιδιώκει να επιτύχει την κατάργηση του ευρωπαϊκού κανονισμού που απαγορεύει τα κοτόπουλα που έχουν απολυμανθεί με χλώριο. Ο όμιλος Yum!, κάτοχος της αλυσίδας γρήγορου φαγητού Kentucky Fried Chicken (KFC), που βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή της μάχης αυτής, μπορεί να υπολογίζει στη δύναμη πυρός των εργοδοτικών οργανώσεων. «Η Ευρωπαϊκή Ενωση επιτρέπει μόνο τη χρήση νερού και ατμού στα κοτόπουλα», διαμαρτύρεται η Βορειοαμερικανική Ενωση Κρέατος, ενώ μια άλλη ομάδα πίεσης, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κρέατος, εκφράζει τη λύπη του για «την αδικαιολόγητη απόρριψη» από τις Βρυξέλλες «των κρεάτων με αναβολικά πρόσθετα, όπως η υδροχλωρική ρακτοπαμίνη».

Η ρακτοπαμίνη είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται για την αύξηση του όγκου του άπαχου κρέατος σε χοίρους και βοοειδή. Λόγω των κινδύνων που εγκυμονεί για την υγεία ζώων και καταναλωτών, έχει απαγορευτεί σε 160 χώρες, μεταξύ τους και τα κράτη-μέλη της Ε.Ε., η Ρωσία και η Κίνα. Για τον αμερικανικό όμιλο παραγωγής χοιρινού κρέατος το προστατευτικό αυτό μέτρο αποτελεί διατάραξη του ελεύθερου ανταγωνισμού, στην οποία η συμφωνία ΤΤΙΡ πρέπει επειγόντως να δώσει τέλος. «Οι αμερικανικές εταιρείες παραγωγής χοιρινού κρέατος δεν θα αποδεχθούν άλλο αποτέλεσμα παρά την άρση της ευρωπαϊκής απαγόρευσης της ρακτοπαμίνης», απειλεί το Εθνικό Συμβούλιο Παραγωγών Χοιρινού Κρέατος (National Pork Producers Council, NPPC).

Στο μεταξύ, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι βιομήχανοι που συμμετέχουν στο Business Europe καταγγέλλουν «τα εμπόδια που επηρεάζουν τις ευρωπαϊκές εξαγωγές προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ο αμερικανικός νόμος περί διατροφικής ασφάλειας». Πράγματι, από το 2011 ο συγκεκριμένος νόμος δίνει τη δυνατότητα στις υπηρεσίες ελέγχου να αποσύρουν από την αγορά τα μολυσμένα εισαγόμενα προϊόντα. Οι διαπραγματευτές της ΤΤΙΡ δέχονται εκκλήσεις να εξουδετερώσουν και αυτή τη διάταξη. Ετσι, για να ξέρεις τι σου ετοιμάζουν και πού σκοπεύουν να ζήσουν τα παιδιά σου.

Στόχος 7: Διασφάλιση της πρόσβασης σε οικονομικά προσιτή, αξιόπιστη, βιώσιμη και σύγχρονη ενέργεια για όλους. οικολογική σωτηρία του πλανήτη μας αποτελεί «ψιλά γράμματα», δυσανάγνωστα για τα υψηλόβαθμα στελέχη των πετρελαιοβιομηχανικών επιχειρήσεων, που χορεύουν στον ρυθμό των δισεκατομμυρίων δολαρίων. Γι’ αυτούς αξία έχουν μόνον τα κέρδη και τα μερίδια διείσδυσης τους στις αγορές. Μας δίνουν σημασία, όχι επειδή διαθέτουν κάποια ψήγματα ανθρωπισμού, αλλά επειδή μας υπολογίζουν ως καταναλωτές. Από αυτή την άποψη, η μη κατανάλωση είναι η δύναμή μας! Η δύναμη είναι στα χέρια μας! Η πραγματική δύναμη, γιατί η οικονομική δύναμη συγκεντρώνεται συνεχώς στα χέρια όλο και πιο λίγων, που αδιαφορούν για τους πολλούς. Η ελίτ, ακόμα κι αν πρόκειται για επιστήμονες ή διανοουμένους, αδιαφορεί για τις μάζες. Σε γενικές γραμμές, υποστηρίζουν τη διατήρηση του υπάρχοντος συστήματος, επειδή και οι ίδιοι είναι προϊόντα αυτού του συστήματος. Πολλοί, μάλιστα, συντηρούνται οικονομικά και από αυτό. Σχεδόν το 50% των επιστημόνων του κόσμου είναι άμεσα ή έμμεσα αναμεμειγμένοι στην έρευνα και ανάπτυξη νέων οπλικών συστημάτων. Αν μονάχα το 10% των επιστημόνων ασχολούνταν με έρευνες πάνω σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας, πολύ γρήγορα θα είχαμε θεαματικά αποτελέσματα και μια σειρά από προτεινόμενες λύσεις.

Δημοσιεύτηκε στα Παραπολιτικά