Σημαντικές παρενέργειες φαίνεται ότι έχει η υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων σε μια σειρά από υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται οι πρωταγωνιστές της ιστορίας.

Ανάμεσα σε αυτές που αναμένεται να «ανοίξουν» κατά το προσεχές διάστημα είναι και εκείνη των δανείων της Libra, που, εκτός από τον εφοπλιστή Γιώργο Λογοθέτη, είχε ως πρωταγωνιστή και τον μέτοχο της Intellexa Φέλιξ Μπίτζιο.

Πρόκειται για υπόθεση με την οποία είχαν ασχοληθεί, εκτός από δικηγόροι των Αθηνών, και κάμποσοι υπουργοί επί της Δικαιοσύνης. Δεν κατάφερα να μάθω ποια ήταν ακριβώς η εμπλοκή τους, ωστόσο το επισημαίνω για να υπάρχει. Το κεντρικό πρόσωπο στις νέες υποθέσεις που θα «σκάσουν» είναι ο Φέλιξ Μπίτζιος, ο οποίος, αν λάβω σοβαρά υπ’ όψιν τα όσα ακούγονται στην πιάτσα (κυρίως από ΣΥΡΙΖΑϊκής πλευράς), έχει μια αλλεργία στα original τιμολόγια, που δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό.

Κάνουν τη δουλειά τους

Προσωπικά, έχω μια φίλη που έχει βίτσιο με τις «μαϊμού» τσάντες από το παζάρι της Κωνσταντινούπολης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν τη δουλειά τους οι τσάντες. Υποθέτω ότι το ίδιο θα ισχύει και με τα «μαϊμού» τιμολόγια. Θα κάνουν κι αυτά τη δουλειά τους!

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 19 Νοεμβρίου 2022.