Κάτι περισσότερο από βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη, ενός original µαχητή της Αριστεράς, ο οποίος, ανεξάρτητα από το πώς τον βλέπει κανείς, ίσως είναι ο µόνος που εξακολουθεί να δίνει µάχες απέναντι στο Μητσοτακέικο. Οπως λέει και ο ίδιος: «Είναι ΜΟΝΟΣ του και ΟΛΟΙ τους».

Ο Χανιώτης πολιτικός, ο οποίος έχει αντιληφθεί πλέον τις αποστάσεις που κρατούν έναντί του σχεδόν όλοι οι στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, δείχνει αποφασισµένος να πέσει στη µάχη, διεκδικώντας την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ. Αφήνοντας στην άκρη όσα µας έφεραν απέναντι στον Πολάκη (που δεν είναι δα και σοβαρά), ανεπιφύλακτα αντιµετωπίζουµε (πρωτίστως ως στήλη και δευτερευόντως ως όµιλος) µε απόλυτη συµπάθεια ακόµα και την πρόθεση του αψύ Σφακιανού να ηγηθεί της ελληνικής Αριστεράς. Είναι ο µόνος που µπορεί να σταθεί απέναντι στον Μητσοτάκη και την παντοκρατορία της ∆εξιάς. Αν στον ΣΥΡΙΖΑ αναζητούν κάτι αυθεντικό, έχουν µία και µόνη επιλογή.

Να στηρίξουν χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις για αρχηγό τον Πολάκη, εφόσον αποφασίσει (που σχεδόν επιβάλλεται) να είναι υποψήφιος.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 8/7