Το πρωί η στήλη Big mouth του powergame.gr αποκάλυψε για το διαζύγιο - βόμβα υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους, το οποίο θα προκαλέσει ποικίλες συζητήσεις όταν δημοσιοποιηθεί.

*Διαβάστε ακόμα: Το διαζύγιο-"βόμβα" στην κυβέρνηση - Έρχεται "καταιγίδα" μετά τη... νηνεμία

Επειδή τις τελευταίες ώρες έχει φουντώσει η σχετική φημολογία, το parapolitika.gr, αποκαλύπτει την πληροφορία σύμφωνα με την οποία η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες σε διάσταση με τον σύζυγο της, Μίνω Μάτσα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Όλα άρχισαν όταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ η δραστήρια πολιτικός, αντιλήφθηκε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο της. Χωρίς να χάσει χρόνο φέρεται να ενημέρωσε (ευρισκόμενη στην Ιαπωνία) μέσω sms τον σύζυγο της και από κει και πέρα τα πράγματα ανέπτυξαν ραγδαία δυναμική.

kefalogianni_matsas_3_
kefalogianni_matsas_2_


Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στην αθηναϊκή κοινωνία, ο κ. Μάτσας, φέρεται να έχει εμφανιστεί κατ επανάληψη τις τελευταίες μέρες με μια κοπέλα που προφανώς έχει «εισβάλει» εσχάτως στην ζωη του, ανατρέποντας όπως αποδείχθηκε τα πάντα! Κάποιοι μάλιστα πηγαίνουν λίγο παρακάτω την όλη κουβέντα, κάνοντας λόγο μέχρι και για απενοχοποιημένες νυχτερινές εξόδους. Οι ίδιες καλά ενημερωμένες πήγες υποστηρίζουν ότι το τρίτο πρόσωπο διατηρεί εκτός των άλλων και επαγγελματική σχέση με τον συνθέτη Μίνω Μάτσα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν αποφασισμένη να σώσει το γάμο της, αλλά μάλλον η άλλη πλευρά είχε ήδη λάβει αποφάσεις. Όπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες το σχετικό παρασκηνιο στο αίτημα για μια «δεύτερη ευκαιρία», υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπήρχε το τρίτο πρόσωπο, η απάντηση ήταν ένα ψυχρό sms, που περιείχε το αίτημα του διαζυγίου. Κάπως έτσι, η μπάλα δόθηκε στους δικηγόρους των δυο πλευρών, οι οποίοι ασχολούνται με τα διαδικαστικά, που προφανώς οδηγούν στην έκδοση του διαζυγίου.

Πάντως η όλη εξέλιξη είναι αλήθεια ότι έχει αιφνιδιάσει ακόμη και τον στενό κύκλο της υπουργού Τουρισμού, με δεδομένο ότι εδώ και χρόνια δεν έκρυβε τα έντονα συναισθήματα που έτρεφε για τον σύζυγο της. Αυτό ακριβώς είναι που έχει προκαλέσει τεράστια στεναχώρια στην Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία ευρισκόμενη στην Ιαπωνία, εκτός από το βαρύ κυβερνητικό πρόγραμμα, είχε να διαχειριστεί και μια πολύ σοβαρή εξέλιξη που αφορούσε τον γάμο της. Όμως, όπως έχει αποδείξει και κατά το παρελθόν δεν διστάζει να πάρει όταν πρέπει ακόμη και επώδυνες αποφάσεις τόσο στην πολιτική, όσο και στα προσωπικά της, αφού είναι της άποψης ότι τα προβλήματα λύνονται εν τη γενέσει τους.

Υ.Γ.: Και επειδή θα υπάρξουν πρόθυμοι που θα «αποκαλύψουν» την αποκάλυψη του big mouth και του parapolitika.gr, ας μπουν στον κόπο να αναφέρουν και την αρχική πηγή.

Πηγή φωτογραφιών: NDP