Μετά το ταξίδι στην Ιταλία και ενώ η Κουµουνδούρου µοιάζει µε ηφαίστειο έτοιµο να εκραγεί (εν µέσω εσωκοµµατικής περιόδου), ο έκπτωτος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ετοιµάζει ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

*Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: "Κούγκι" ετοιμάζεται να κάνει το συνέδριο ο Στέφανος Κασσελάκης - Δεν νομιμοποιεί τη μομφή ως υποψήφιος πρόεδρος

Συγκεκριµένα, όπως µε πληροφορεί αξιόπιστη πηγή πέριξ του προέδρου Stefanos, ήδη έχει βγάλει τα εισιτήρια και από τις 5 έως και τις 15 Οκτωβρίου όποιοι εκ των υποστηρικτών του θελήσουν να τον συναντήσουν θα πρέπει να µπουν στον κόπο να πεταχτούν µέχρι τη µακρινή Αµερική.

∆εν θα µπω στη διαδικασία, γιατί θα χάσω χρόνο, να σχολιάσω τη συγκεκριµένη απόφαση Κασσελάκη να απουσιάζει από την κοµµατική πραγµατικότητα δέκα ολόκληρες ηµέρες. Αλλωστε, οποιοσδήποτε σοβαρός σχολιασµός απλά θα έχανε τη σοβαρότητά του.

Ωστόσο, εκείνο που έµαθα είναι ότι θα τον συνοδεύει ο σύζυγός του, Τάιλερ, ο οποίος ήδη αγόρασε τον εξοπλισµό για το γυµναστήριο που ετοιµάζει στο Κολωνάκι.

Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν λεπτοµέρειες επί του επιχειρηµατικού εγχειρήµατος της οικογένειας Κασσελάκη, εκτιµούν ότι το αργότερο σε έναν µήνα θα λειτουργεί κανονικά και µε τον νόµο ο χώρος. Πάντως, εδώ ταιριάζει αυτό που λένε στο χωριό: Αφησε τον γάµο και πάει για πουρνάρια...

*Δημοσιεύθηκε στο Secret των Παραπολιτικών