Πριν από έξι χρόνια η Τουρκάλα δημοσιογράφος Ουζάι Μπουλούτ, που ζει στο εξωτερικό βεβαίως, είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο «Η Ευρώπη θα γίνει μουσουλμανική».
Σήμερα μόνο στη Μεγάλη Βρετανία έχουμε εννέα δημάρχους που είναι μουσουλμάνοι. Στο Λονδίνο, στο Μπέρμιγχαμ, στο Λιντς, στο Μπλάκμπερν, στο Σέφιλντ, στην Οξφόρδη, στο Λούτον, στο Όλνταμ και στο Ροκντέιλ.

Το επίτευγμα της μουσουλμανικής κοινότητας είναι εντυπωσιακό. Στην Αγγλία διαβιούν 66.000.000 και οι μουσουλμάνοι είναι 4.000.000. Και αυτά τα τέσσερα εκατομμύρια κατόρθωσαν να πάρουν από τους Άγγλους χριστιανούς, παντός δόγματος εν πάση περιπτώσει, την Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από τα χέρια. Και κυρίως στο Λονδίνο.
Αμφιβάλλει κανείς ότι η Μπουλούτ στην πρόβλεψή της και για την υπόλοιπη Ευρώπη έχει δίκιο;

Την εποχή που είχε γράψει το άρθρο της η Τουρκάλα δημοσιογράφος -που προφανέστατα είναι κατά του αυταρχικού τουρκικού καθεστώτος-, βουλευτής του κόμματος του Ερντογάν και επικεφαλής της Επιτροπής Ασφάλειας και Πληροφοριών της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης είχε πει τα εξής προφητικά: Η περιουσία και ο παγκόσμιος πλούτος μεταφέρεται από τη Δύση στην Ανατολή… Η Ευρώπη με τα χρόνια θα παύσει να είναι αυτό που είναι σήμερα. Ο πληθυσμός της μειώνεται και γερνάει. Έχει δημογραφικό πρόβλημα. Έτσι αυτοί που έρχονται στη Δύση παίρνουν τις δουλειές. Και η Ευρώπη έχει αυτό το πρόβλημα. Όλοι οι νεοεισερχόμενοι σε αυτήν είναι μουσουλμάνοι, από το Μαρόκο, την Τυνησία, την Αλγερία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράκ, τη Συρία και την Τουρκία. Είναι τέτοια η κατάσταση σήμερα ώστε το πιο δημοφιλές όνομα στις Βρυξέλλες είναι το Μοχάμεντ. Το δεύτερο πιο δημοφιλές είναι Μαλίχ και το τρίτο Αϊσά…. Εφόσον αυτή η τάση συνεχιστεί στην Ευρώπη, ο μουσουλμανικός πληθυσμός θα είναι περισσότερος από τον χριστιανικό. Αυτή η προοπτική έχει αυξήσει την ευρωπαϊκή εθνικιστική, ξενοφοβική και αντιισλαμική ρητορική. Για αυτό και τα μικρά ευρωπαϊκά κόμματα έχουν αρχίσει να προσελκύουν τις ψήφους των Ευρωπαίων πολιτών. Όμως δεν υπάρχει γιατρειά για αυτό. Η Ευρώπη θα καταστεί μουσουλμανική!..»

Ας μην ξεχνάμε μάλιστα ότι το 2017 ο Ερντογάν απευθυνόμενος στους Τούρκους συμπατριώτες του στην Ευρώπη τούς είχε παροτρύνει να οδηγούν τα καλύτερα αυτοκίνητα, να μένουν στα καλύτερα σπίτια, να μην αρκούνται στα τρία παιδιά αλλά να κάνουν πέντε, γιατί αυτοί είναι το μέλλον της Ευρώπης!!!

Βεβαίως δεν χωρεί αμφιβολία ότι και οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι έχουν συμβάλει σε αυτό. Λόγου χάρη στην Αγγλία το 78% των μουσουλμάνων γυναικών και το 63% των ανδρών υποστηρίζονται επιδοματικά από το κράτος, ενώ απολαμβάνουν και δωρεάν στέγαση. Ενώ και στα σχολεία καθιερώθηκε και μάθημα για το Ισλάμ. Και σταδιακά η μουσουλμανική κουλτούρα έχει εισχωρήσει στη Δύση και αλλοιώνει τις βασικές αρχές της.