Σε προηγούμενο σημείωμα, από αυτήν εδώ τη θέση, έγραφα για τον σταδιακό εξισλαμισμό της Ευρώπης. Με πραγματικά στοιχεία. Και να που ένας Αμερικανός οικονομολόγος, ο Μάρτιν Άρμστρονγκ, που έχει και το ψευδώνυμο «ο προφήτης», προβλέπει όχι μόνο μία οικονομική καταιγίδα που έρχεται αλλά και την κατάρρευση των δυτικών κρατών, όπως ακριβώς κατέρρευσε η Ρώμη. Η σημερινή μεταναστευτική κρίση θυμίζει τις τελευταίες ημέρες της Ρώμης. Όπως κατέρρευσε η Ρώμη από τις ορδές των Ούννων, έτσι και τα δυτικά κράτη κινδυνεύουν να καταρρεύσουν από τα αυξανόμενα μεταναστευτικά ρεύματα Αφρικανών, Λατινοαμερικανών και Ασιατών!

Σημασία έχει μία ιδιαίτερη παρατήρησή του: «Είναι λάθος να νομίζουμε πως οι μετανάστες θα προσαρμοστούν στα δυτικά δεδομένα. Αν ανατρέξει κανείς στην Ιστορία, θα αντιληφθεί πως το ζήτημα είναι πολιτιστικό… Οι σύγχρονοι μετανάστες κουβαλούν την κουλτούρα των χωρών τους, είναι τελείως διαφορετικά ζώα από εμάς. Ακόμα και η Ουκρανία με τη Ρωσία έχουν πολιτισμικές διαφορές που μεταξύ άλλων συνέβαλαν στην όξυνση του μίσους».

Δυτική χώρα είμαστε κι εμείς, και η παρατήρηση του «προφήτη» μάς αφορά. Λ.χ. θα πρέπει μάλλον να προβληματιστούμε, και κυρίως η κυβέρνηση -χωρίς να αθωώνονται οι προκάτοχοί της-, από ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπου σε σταθμό του μετρό δεκάδες αλλοδαποί μουσουλμάνοι ψέλνουν επιδεικτικά για να υποδηλώσουν την προέλευσή τους και τη θρησκευτική τους καταγωγή. Είναι σαφής η πρόθεσή τους να τονίσουν την ισχύ της εδώ παρουσίας τους. Άφωνοι τους παρακολουθούν οι λίγοι Έλληνες αλλά και πολλοί περισσότεροι, που και αυτοί είναι αλλοδαποί! Δικαίως οι Έλληνες διερωτώνται αν από χριστιανική χώρα κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε μουσουλμανική, όπως εξελίσσεται λ.χ. η Μεγάλη Βρετανία. Κατά τα άλλα, το BBC, βασισμένο σε τουρκικές πηγές, λέει ότι τους πνίγουμε! Δεν ξέρω αν αυτό που περιγράφω κατωτέρω είναι μια αποτελεσματική λύση στην αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού, σίγουρα όμως είναι ορθή, καθώς έχει εφαρμοστεί σε άλλες χώρες, όπως π.χ. στην Αυστραλία:

Ο ισλαμιστής ιεροκήρυκας Ζακίρ Νάικ μπήκε σε ένα ταξί στο Λονδίνο και είπε στον οδηγό: «Αδελφέ, σε παρακαλώ κλείσε το ραδιόφωνο, γιατί, όπως είπε και το ιερό Κοράνι, απαγορεύεται να ακούω μουσική, γιατί στην εποχή του Προφήτη δεν υπήρχε μουσική, ειδικά δυτική, που είναι η μουσική των απίστων». Ο ταξιτζής έκλεισε το ραδιόφωνο, ευγενικά φερόμενος, σταμάτησε το ταξί και άνοιξε την πόρτα. Ο Ζακίρ τον ρώτησε: «Τι κάνεις εκεί, αδελφέ;» Ο ταξιτζής, πάντα ευγενικός, του είπε: «Στην εποχή του προφήτη δεν υπήρχε ταξί. Δεν υπήρχαν βόμβες. Δεν υπήρξε κλοπή. Δεν υπήρχαν ομιλητές στα τζαμιά για να ξεσηκώσουν παιδιά, ηλικιωμένους ή αρρώστους. Δεν υπήρξαν θάνατοι. Παντού υπήρχε μόνο ειρήνη. Οπότε βούλωσ’ το, βγες έξω και περίμενε την… καμήλα σου!».


*Δημοσιεύτηκε στην «Απογευματινή»