avatar

Σαββατοκύριακο Μαζί
Πένυ Αβραμίδη

Πού να... βρεθεί άντρας;

Γύρω γύρω όλοι

Μία Αμερικανίδα αθλήτρια της κωπηλασίας, και επομένως νταβραντωμένη, έκανε μερικές αποκαλύψεις για ορισμένα συμβάντα στους Ολυμπιακούς, εκεί στο Παρίσι

parisi_1
Μία Αμερικανίδα αθλήτρια της κωπηλασίας, και επομένως νταβραντωμένη, έκανε μερικές αποκαλύψεις για ορισμένα συμβάντα στους Ολυμπιακούς, εκεί στο Παρίσι. Δημοσιοποίησε λοιπόν αυτά που έχουν πέσει στην αντίληψή της γύρω από μία γνωστή πλατφόρμα γνωριμιών, την οποία προφανώς ήλπιζε να χρησιμοποιούσαν κάποιοι για να της κάνουν -να το πούμε στα ελληνικάκαμάκι!

Όμως, η πλατφόρμα μένει ανενεργή! Παρότι φαίνεται μια χαρά η κοπέλα και καμία σχέση έχουσα με εκείνη την Αλγερινή πυγμάχο, τον Μήτσο ελληνιστί, θα την προσφωνήσουμε ως εξής βάσει του γνωστού παλαιού ανεκδότου: «Πού πα, ρε Καραμήτρο!», Διότι, κοπέλα μου, είσαι τόσες μέρες εκεί μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό ή στα πέριξ και δεν έχεις αντιληφθεί τι συμβαίνει; Πρώτ’ απ’ όλα έχουν αποθηκευτεί χιλιάδες προφυλακτικά, τα οποία προφανώς θα επιστρέψουν στις αποθήκες για τους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο ερωτικό Παρίσι ουδείς έρως αναπτύσσεται. Και ο λόγος προφανής. Όταν οι μισοί είναι τρανς ή ιντερσέξουαλ αλλά το κρύβουν, πώς ήλπιζες, κακομοίρα μου, να σε φλερτάρουν; Αν θέλεις γνωριμίες, τράβα μέχρι το Καρτιέ Λατέν, μπας και πετύχεις κανέναν άνδρα-veritable, που θα έλεγαν και οι Γάλλοι.

Συμπερασματικά, πάνε οι εποχές που τα προφυλακτικά δεν έφταναν και τα σχετικά εργοστάσια έκαναν δουλειές με φούντες. Τώρα πιένες γνωρίζουν οι πλαστικοί χειρουργοί, που φουσκώνουν ταπεινά ανδρικά στήθη, με πρότυπο την Τζέιν Μάνσφιλντ και την πιο σύγχρονη Ντόλι Πάρτον. Χειρουργοί που μετέρχονται και όλες τις πράξεις της αριθμητικής, διότι δεν προσθέτουν μόνο, αλλά και κόβουν. Και κυρίως διαιρούν, διότι τους νοιάζουν τους ενδιαφερόμενους οι τομές.

Παλαιότερα μαθαίναμε από τις εφημερίδες ότι οι καλές χειρουργικές επεμβάσεις γίνονταν στην Καζαμπλάνκα. Έτριζαν βέβαια τα κόκαλα του Χόμφρεϊ Μπόγκαρντ και της Ίνγκριντ Μπέρκμαν, αλλά οι δουλειές δουλειές. Ένα άλλο μέρος φημισμένο για τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου ήταν η Βραζιλία. Φαίνεται ότι εκεί, χώρα πολυπληθής, είχε αρκετό ανδρικό πληθυσμό που «το πήγαινε το γράμμα», οπότε συνέφερε η ειδικότητα στην Ιατρική να είναι αυτή του πλαστικού παρά του οδοντιάτρου, για παράδειγμα.

Ενδεχομένως, η πυγμάχος, καθ’ ομολογίαν της Αλγερινή, να μην είχε ακούσει τίποτε για τα ξακουστά αυτά μέρη, την τεχνική πάντως των οποίων θα πρέπει να έχουν αποκτήσει και άλλες χώρες, καθώς αυξάνεται και πληθύνεται ο κόσμος που τα ’χει βάλει με το φύλο του. Θα φτιαχνόταν εξωτερικά τόσο, που άντε να καταλάβεις αν δεν θα ήταν εφάμιλλη της Μπριζίτ Μπαρντό. Χώρια που και στο παρελθόν υπήρχαν υπόνοιες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μ’ αυτή και την είχαν αποκλείσει.

Θα μου πείτε, ευλόγως. Καλά, η πλατφόρμα γνωριμιών είναι μόνο για ετερόφυλους; Σωστή η απορία. Αλλά ξεχνάτε ότι αν αρχίσουν τέτοια νταραβέρια με τους άλλους, θα καρφωθούν και όσοι κρύβουν το κουσουράκι τους...


*Δημοσιεύτηκε στην «Απογευματινή»