Είναι αναπάντεχα ωραίο να αντικρίζεις µια διάσηµη influencer µε την παραλίγο (;) ή µέλλουσα (;) -θα δείξει, στην παρούσα φάση τα σενάρια είναι ανοικτά- πεθερά της αδελφής της. Από τις αρχές του µήνα κυκλοφορεί έντονα στα «πηγαδάκια» των «γαλαζοαίµατων» και της high society, γενικότερα, ότι η Πόπι Ντελεβίν έρχεται εκ νέου πιο κοντά µε την οικογένεια του, θεωρητικά, πρώην της, Κωνσταντίνου-Αλέξιου, γιου του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, κόρης του κροίσου ιδρυτή των Duty Free, Ρόµπερτ Μίλερ.

Αφορµή στάθηκε το ποστ της Μαρί-Σαντάλ την περασµένη Κυριακή, όπου εκθείαζε τις µητέρες που αγωνίζονται για επιβίωση στις εµπόλεµες ζώνες. Η Πόπι, λοιπόν, ήταν από τις πρώτες που της έκαναν «like». Εσπευσε κιόλας να κάνει ένα σχόλιο. Τώρα λοιπόν, που είδαµε τη Μαρί Σαντάλ να φωτογραφίζεται µε την αδελφή της Πόπι, Κάρα, το µυαλό µας στράφηκε, αναπόφευκτα, ξανά στις φήµες που οργιάζουν και θέλουν την πρώτη να επανασυνδέεται µε τον γιο του famous ζεύγους, Κωνσταντίνο-Αλέξιο, και για τους φίλους «Τίνο» (φυσικά). Αλλωστε, είναι κολλητή φίλη µε τη Μαρία - Ολυµπία. Τις είδαµε και µαζί στην τελευταία επίδειξη του Gucci. Κάποιοι, βέβαια, εικάζουν πως Πόπι - «Τίνο» είναι ήδη πάλι ζευγάρι, αλλά αυτό ελέγχεται, αφ’ ης στιγµής δεν έχει επιβεβαιωθεί η επανασύνδεση από τις δικές µας, τις royal πηγές της «Κυριακάτικης Απογευµατινής», δεν ορκιζόµαστε για τίποτα.


maria_olympia_popi_ntelavin
Η ΠΟΠΙ ΕΙΝΑΙ EΠΙΣΤΗΘΙΑ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑ

To καµπαρέ «Kit Kat»

Το «πικάντικο» του στόρι; Οτι τους είδαµε όλους µαζί σε καµπαρέ. Οχι σε όποιο κι όποιο καµπαρέ βέβαια! Μιλάµε για το «Kit Kat», που έχει µεταφερθεί σε θεατρική παράσταση και ανεβαίνει στο Γουέστ Εντ της βρετανικής πρωτεύουσας. Πρόκειται για ένα ιστορικό βερολινέζικο καµπαρέ, που, ως καθ’ έξιν Berliner, γνωρίζω απέξω κι ανακατωτά. Εκεί έχω συναντήσει από τον Ιγκι Ποπ µέχρι τον Μαξ φον Σίντοφ (εκτός από πρωτοκλασάτος ηθοποιός, «ιερό τέρας», υπήρξε πραγµατικός gentleman) και τον Ιλάν Φερνάντεζ. Ο τελευταίος είναι εκατοµµυριούχος επιχειρηµατίας, πρώην δεξί χέρι του περιώνυµου «βαρόνου της κοκαΐνης», Πάµπλο Εσκοµπάρ, µε Ελληνίδα γιαγιά, και ιδιοκτήτης της γνωστής φίρµας ενδυµάτων De Puta Madre 69, την οποία προτιµούν από τη Μαντόνα µέχρι τον Τζάστιν Τίµπερλεϊκ.


paulos_mari
Η ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ, Ο ΠΑΥΛΟΣ, Η ΚΑΡΑ (ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΠΟΠΙ), Η ΤΖΟΑΝ ΚΟΛΙΝΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΣΙ ΓΚΙΜΠΣΟΝ


Και, βέβαια, όταν ποζάρεις από κοινού µε τη θεά, στο κατώφλι των 91 ετών πια, dame Τζόαν Κόλινς και µε τον σύζυγό της, Πέρσι Γκίµπσον, όταν µάλιστα η ίδια η super star της υποκριτικής, fashion icon των ’80s και για πολλούς ακόµη «ιέρεια της µόδας» ενηµερώνει τους φίλους της για τη συνάντηση µε τους «δικούς µας», τους Greek Royals, και µε την Ντελεβίν, την οποία όλοι πια συσχετίζουν µε τον «Τίνο», η «βαρύτητα» του στιγµιότυπου είναι άλλη. H iconic περσόνα «Αλέξις Κόλµπι» της θρυλικής σαπουνόπερας της δεκαετίας του ’80 «∆υναστεία» κινείται όλη της τη ζωή σε αριστοκρατικούς κύκλους. Ως γνωστόν, δε, υπήρξε ερωτευµένη επί µακρόν µε την Υδρα. Ερχόταν από τα ’70s, προσκεκληµένη στη βίλα του Αλέξη Μαρδά. Ενώ γνωρίζει από παλιά το ζεύγος Παύλου - Μαρί Σαντάλ.

«Ναός της ηδονής»

Οσο δε για το «Kit Kat», το θέµα που πραγµατεύεται το θεατρικό µεταφράζεται σε «ναό της ηδονής» και συγχρόνως της ψυχαγωγίας. Το classic βερολινέζικο στέκι είναι σαν «νέας κοπής» «Moulin Rouge».

Οσο για την παράσταση, θεωρείται αριστούργηµα. Εχει αποσπάσει επτά βραβεία Olivier (δίδονται ως φόρος τιµής στη µνήµη του αξέχαστου Βρετανού ηθοποιού, ειδικευµένου στους σεξπιρικούς ρόλους, σερ Λόρενς Ολίβιε), µεταξύ των οποίων αυτό για την Καλύτερη Αναβίωση Μιούζικαλ (Best Musical Revival). Πρόκειται για ένα από τα πλέον δηµοφιλή µιούζικαλ όλων των εποχών, µε την αδελφή της Πόπι, Κάρα Ντελεβίν, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ως Σάλι Μπόουλς, και µε παρτενέρ τον Λιουκ Τρενταγουέι, όπως εξάλλου έχει αναφερθεί σε προηγούµενο άρθρο της η «Απογευµατινή». «Εχω εµπνευστεί τόσο πολύ από τους λαµπρούς ηθοποιούς που έχουν υποδυθεί τη Σάλι σε προηγούµενες παραγωγές σε όλο τον κόσµο και σε αυτή στο Γουέστ Εντ», δηλώνει, από την πλευρά της, χαρακτηριστικά η Κάρα, προσθέτοντας: «∆εν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσω τον ενθουσιασµό που νιώθω κάνοντας ντεµπούτο στο σανίδι µε αυτόν τον εµβληµατικό ρόλο».


alexios_popi
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΑΛΕΞΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΠΙ ΝΤΕΛΕΒΙΝ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΖΕΥΓΑΡΙ


TIP: Οι πρόσφατοι ρόλοι της Ντελεβίν περιλαµβάνουν το «Only murders in the building» ενώ παρουσίασε και το ντοκιµαντέρ «Planet sex with Cara Delevingne». Αξίζει, για φινάλε, να προσθέσουµε πως το αντίτιµο για την είσοδο στο πραγµατικό «Kit Kat» κυµαίνεται από 20-30 ευρώ, ενώ οι υπεύθυνοι µας ενηµερώνουν πως δέχονται µόνο µετρητά. Auf wiedersehen!

*Δημοσιεύθηκε στην «Κυριακάτικη Απογευματινή»