Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, με τον Κώστα Σλούκα να είναι αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον τελικό του Euroleague Final Four απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

*Διαβάστε εδώ: Κώστας Σλούκας: Πήγα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και πήρα τη Euroleague αμέσως

Οι «πράσινοι», παρά το γεγονός πως στην αρχή του αγώνα έμειναν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να γυρίσουν τον αγώνα και να επικρατήσουν τελικά με σκορ 80-95, με τον Κώστα Σλούκα να κάνει τη διαφορά.

View this post on Instagram

A post shared by Kostas Sloukas (@kos_slou)


Κώστας Σλούκας: «Τρίποντο» και στην προσωπική του ζωή

Ο 34χρονος μπασκετμπολίστας, πέρα από τις επιτυχίες στα γήπεδα, σημειώνει εξίσου μεγάλη επιτυχία και στην προσωπική του ζωή, αφού έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού.

Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του τον Ιούνιο του 2021, λίγο πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Συγκεκριμένα, ο άσος του Παναθηναϊκού και η γοητευτική σύζυγός του επισφράγισαν την αγάπη τους με έναν πολιτικό γάμο, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Γλυφάδας.

Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, ο Κώστας Σλούκας και η αγαπημένη του Μαρία υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι.

«Περισσότερα από όσα ονειρευόμουν…», είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κώστας Σλούκας στην πρώτη ανάρτηση που έκανε με τη νεογέννητη κόρη του.

View this post on Instagram

A post shared by Kostas Sloukas (@kos_slou)


Η βάφτιση της κόρης τους έγινε στις 22/9/22. Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών στη Γλυφάδα και η μικρή βαπτίστηκε και πήρε το όνομα Βαλέρια.

Στη βάφτιση της Βαλέριας είχαν δώσει το «παρών» και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, ενώ από την ομάδα μπάσκετ οι ΜακΚίσικ, Λούντζης, Βεζένκοβ, Λαρεντζάκης, Γουόκαπ, Πρίντεζης και Παπανικολάου.

Λίγους μήνες μετά, στις 14/1/23, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, ο Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού πραγματοποίησαν και τον θρησκευτικό τους γάμο.

View this post on Instagram

A post shared by Kostas Sloukas (@kos_slou)


Τον περασμένο Δεκέμβριο, μια ακόμη ευχάριστη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας για τον Κώστα Σλούκα, αφού με μια ανάρτηση που έκαναν με τη σύζυγό του στο Instagram, αποκάλυψαν πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και θα αποκτήσουν έναν γιο.

View this post on Instagram

A post shared by Kostas Sloukas (@kos_slou)