Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο, την περασμένη Τετάρτη, ο Δημήτρης Σταρόβας, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το πρωί της Τετάρτης 15 Μαΐου.

*Διαβάστε εδώ: Αρναούτογλου για την περιπέτεια υγείας του Σταρόβα: "Είναι μια παράξενη ιστορία - Κατά λάθος βρέθηκε η σύντροφός του εκείνη την ώρα εκεί"

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του και θα συνεχίσει την ανάρρωσή του στο σπίτι του, καθώς το εγκεφαλικό επεισόδιο του άφησε κάποια προβλήματα με την ομιλία, τα οποία θα αντιμετωπίσει με λογοθεραπεία.

Στο πλευρό του στέκεται από την πρώτη στιγμή η σύντροφός του Άννα Σταθάκη, η οποία δεν τον έχει αφήσει λεπτό μόνο του. Από το 2016, ο Δημήτρης Σταρόβας βρίσκεται σε σχέση με την όμορφη γυμνάστρια, η οποία είναι και ανιψιά του αείμνηστου δημοσιογράφου και βουλευτή της Ν.Δ. Άρη Σταθάκη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο καμαρίνι του Δημήτρη στο «Anodos Live Stage» και από την πρώτη στιγμή ένιωσαν κάτι δυνατό να τους ενώνει. «Είχα πει ότι, αν ξαναπαντρευτώ, θα παντρευτώ με… άντρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά αυτό τώρα μπορεί να ανατραπεί» έχει πει ο Δημήτρης Σταρόβας σε συνέντευξή του.


«Με συμπληρώνει»

«Γνωριστήκαμε τον Απρίλιο του 2016 και δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Η Άννα είναι γυμνάστρια στο σχολείο, είναι όμορφη. Πήρε δεκαπέντε κιλά από τότε που με γνώρισε. Η Άννα είναι κάτι σπάνιο, είναι εντάξει παιδί, αυτό που λέμε: να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Άνθρωπος δοτικός. Με συμπληρώνει άψογα στα αρνητικά μου, με έχει ισορροπήσει πάρα πολύ. Καθημερινά, βέβαια, σκοτωνόμαστε, γιατί δεν ταιριάζουμε καθόλου σε διάφορα πράγματα, αλλά έτσι είναι οι σχέσεις» έχει αναφέρει ο ίδιος για τη σχέση τους…

Ο Δημήτρης Σταρόβας και η Άννα Σταθάκη είναι μαζί οκτώ χρόνια, κι εκείνη είναι η γυναίκα που στέκεται δίπλα του βράχος. «Όταν με ρωτάνε τι κάνει η Άννα, λέω “έχει δίκιο”. Είναι άγιο πλάσμα, με μαζεύει, δεν οργανώνω τίποτα, τα κάνει όλα εκείνη, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Είμαστε μαζί σχεδόν οκτώ χρόνια. Πλέον, έχω περάσει από τη φάση που είσαι κάπου, βλέπεις μια ωραία κοπέλα και γυρνάς να κοιτάξεις. Αυτό δεν το έχω πια, δεν με απασχολεί, δεν κοιτάω πια ούτε ενστικτωδώς. Την ωραιότερη γυναίκα να μου φέρεις, δεν με απασχολεί».

Ο Δημήτρης Σταρόβας έχει κάνει ένα γάμο και έχει αποκτήσει μία κόρη. «Χώρισα όταν η κόρη μου ήταν μηνών, γιατί θεωρώ λάθος να μένει κάποιος σε μια σχέση όταν δεν μπορεί να συνυπάρχει με τον άλλο. Το αρνητικό κλίμα στο ζευγάρι, τα παιδιά το εισπράττουν. Η κόρη μου δεν μου μιλάει, θα ήθελα να είμαστε πιο κοντά. Σαν πατέρας, θα ήθελα να έχω το χρόνο και τη διάθεση να κάνω περισσότερα. Έχω αγωνία για την πορεία του παιδιού μου, για το μέλλον της» είχε πει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.


Η μάχη με τα κιλά

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι ένα ακομπλεξάριστο άτομο, που έχει μιλήσει αρκετές φορές για τα περιττά κιλά του, ενώ του αρέσει να αυτοσαρκάζεται. Για τον αγώνα του να χάσει βάρος είχε πει σε συνέντευξή του: «Πρέπει να κάνω κάτι με τα κιλά μου, γιατί βλέπω διαφορές ανά εξάμηνο πια. Είμαι τυχερός, βέβαια, αν κάνω εξετάσεις, δεν έχω χοληστερίνη εγώ κι έχει η σύντροφός μου, η Άννα».

*Δημοσιεύθηκε στην On time