Στις φήμες ότι η Μαρία Αντωνά έχει γυρίσει σελίδα μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη και τον τελευταίο καιρό βγαίνει με πολύ γνωστό πρόσωπο από τον χώρο της τηλεόρασης απάντησε με μία φωτογραφία μέσα από το site του ο Νάσος Γουμενίδης. Η συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά σε βραδινή έξοδο.

Διαβάστε ακόμα: "Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά είναι ερωτευμένοι, ο Γιώργος απολαμβάνει αυτό που ζει"

foto_liagka_antona


Η κοινή τους φωτογραφία, όπως ήταν φυσικό, σχολιάστηκε και από τις πρωινές εκπομπές.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1r2pmb1704x)


Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: «Αν είναι μαζί, μια χαρά»

«Είναι μια συζήτηση που γίνεται τις τελευταίες μέρες. Διακινείται μια πληροφορία, ότι η Μαρία Αντωνά, που την έχω στην καρδιά μου, είναι ξανά ερωτευμένη. Εγώ, που είμαι σε επικοινωνία με τη Μαρία, δεν έχει τύχει -τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες, που λέγεται ότι βγαίνει με γνωστό άνθρωπο της τηλεόρασης- να της μιλήσω, για να τη ρωτήσω αν ισχύει. Είμαι σίγουρη ότι το Μαράκι θα μου έλεγε», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τίποτα σχετικά με το παραπάνω.

Μάλιστα, στο πλατό του «Happy Day» σχολιάστηκε ότι ο δημοσιογράφος δεν έχει κυκλοφορήσει δημόσια με άλλη γυναίκα μετά το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1r04j3r9e1d)
Στη φωτογραφία αναφέρθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα», λέγοντας: «Αν είναι μαζί, μια χαρά. Εγώ έχω και φίλες που τον γουστάρουν πολύ τον Λιάγκα. Είναι γοητευτικός, είναι κύριος, ξέρει να μιλήσει. Μη σας πω ότι εγώ, από τον Σοϊλέδη, προτιμώ τον Λιάγκα εκατό φορές! Χθες με έπαιρναν να με ρωτήσουν άνθρωποι που είχα να μιλήσω καιρό. Λέω: “Τόσο πολύ πια με τον Λιάγκα;”. Πού να ξέρω, ρε παιδιά; Τον λιγουρεύεστε; Τον έχει άλλη», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και πρόσθεσε ότι «ο Γιώργος μετά τον χωρισμό του δεν έχει βγάλει τίποτα και είναι πολύ διακριτικός. Για να είμαστε ειλικρινείς, ούτε παπαράτσι με κάποια σύντροφο ούτε τίποτα».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1q929fpowo1)

Άλλαξε σπίτι η Μαρία Αντωνά - Δεν σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας

Προ ολίγων ημερών, η εκπομπή «Γεια σου» παρουσίασε ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο το σπίτι όπου διέμενε το πρώην ζευγάρι, Σοϊλέδης και Αντωνά, έχει πλέον νοικιαστεί και η Μαρία Αντωνά «έχει προχωρήσει στη ζωή της» με «έναν άνθρωπο πολύ γνωστό στον χώρο της τηλεόρασης», ο οποίος «είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής».

«Η Μαρία Αντωνά έχει νοικιάσει ένα σπίτι στην Άνω Γλυφάδα εδώ και περίπου δύο εβδομάδες και έχει μετακομίσει εκεί. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι και η Μαρία έχει προχωρήσει τη ζωή της και την έχουν δει πάρα πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις σε βραδινή έξοδο, σε κοινή παρέα με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, με τον οποίο έχει βγει αρκετές φορές», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

Το τελευταίο διάστημα, η Μαρία Αντωνά είχε βρεθεί αρκετές φορές στο προσκήνιο, λόγω του χωρισμού της από τον Άρη Σοϊλέδη, και δεν ήταν λίγες οι φορές που και ο Γιώργος Λιάγκας χρειάστηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις και τη στάση της. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, είχε εκφράσει και τη διαφωνία του με τους ρεπόρτερ που την ακολουθούσαν, λέγοντας πως δεν είναι και η Ελένη Μενεγάκη.

«Είναι υπερβολή. Αν είναι να το βλέπει κανένας από το εξωτερικό, θα νομίζει ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη η Μαρία Αντωνά, που δεν είναι. Εννοώ, δεν είναι η σούπερ σταρ στην Ελλάδα, που την κυνηγάνε από πίσω οι δέκα κάμερες», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας.

Ωστόσο, χθες, ο ίδιος δεν σχολίασε ούτε τη φωτογραφία ούτε όσα ειπώθηκαν στις άλλες εκπομπές.


Δημοσιεύθηκε στην «OΝtime»