Τον Οκτώβριο του 1968, σχεδόν πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, η σεβαστή χήρα του ανακοίνωσε ότι θα παντρευόταν τον δισεκατομμυριούχο Έλληνα μεγιστάνα της ναυτιλίας Αριστοτέλη Ωνάση.

Η Τζάκι Κένεντι ήταν 39 ετών, η επιτομή της αξιοπρέπειας και της κομψότητας, ενώ ο Ωνάσης ήταν 62 ετών και δεχόταν απαξιωτικά σχόλια για την εμφάνισή του από την υψηλή κοινωνία, με χαρακτηρισμούς όπως «χυδαίος» και «καλικάντζαρος».

Η σχέση του με την ντίβα της όπερας Μαρία Κάλλας ήταν γνωστή. Λιγότερο γνωστή, ωστόσο, ήταν η αμφιφυλοφιλία του. Ή ότι είχε εξασφαλίσει επί πληρωμή τις «υπηρεσίες» διαφόρων νεαρών ατόμων, ορισμένα εκ των οποίων τα έδερνε άγρια μετά το σεξ.

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη Ontime: Ο "άγνωστος" γιος του Ωνάση και της Κάλλας

«Τα φρικτά σκάνδαλα του δεύτερου γάμου της Τζάκι»

Ο αρραβώνας Κένεντι-Ωνάση έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «New York Times»: «Η αντίδραση εδώ είναι θυμός, σοκ και απογοήτευση» έγραφε ο τίτλος. Όλα τα παραπάνω αναφέρονται στο βιβλίο της Μορίν Κάλαχαν με τίτλο «Ask Not: The Kennedys and the Women They Destroyed».

Σε απόσπασμα που δημοσιεύει αποκλειστικά η εφημερίδα «Daily Mail», η συγγραφέας αναφέρεται και «στα φρικτά σκάνδαλα του δεύτερου γάμου της Τζάκι» με τον Έλληνα μεγιστάνα…

«Για την Τζάκι Κένεντι -κάποτε ηρωίδα της Αμερικής- θα μιλούσαν και θα έγραφαν, πλέον, για μια πόρνη που είχε πουλήσει τον εαυτό της στην παγκόσμια αγορά. Η αλήθεια, ωστόσο, ήταν πολύ πιο περίπλοκη από αυτό… Όπως ήταν και ο άλλος απίθανος έρωτας που είχε ξεκινήσει μετά το θάνατο του Τζον Κένεντι. Στις 25 Νοεμβρίου 1963, η Τζάκι Κένεντι γονάτισε μπροστά στις κάμερες του κόσμου και άναψε την αιώνια φλόγα στον τάφο του JFK. Μετά τη λειτουργία, ο αδελφός του Τζακ, Μπόμπι Κένεντι, έμεινε πίσω στον Λευκό Οίκο για να παρηγορήσει την Τζάκι. Εκείνο το βράδυ, γύρισε προς το μέρος της και της είπε: “Πάμε να επισκεφθούμε τη φίλη μας;”. Ο Μπόμπι άφησε πίσω τη σύζυγό του Έθελ, μητέρα των επτά παιδιών τους. Ήταν μια ρητή αναγνώριση ενός νέου και τρομερού δεσμού μεταξύ της Τζάκι και του Μπόμπι, των δύο πιο σημαντικών ανθρώπων στη ζωή του Τζον Κένεντι. Αυτό το κοινό τραύμα θα οδηγούσε σύντομα σε μια μακροχρόνια σχέση. Υπήρχαν ψίθυροι στους κοινωνικούς τους κύκλους γι’ αυτόν το σκανδαλώδη δεσμό, που ήταν πολύ γνωστός και στους δημοσιογράφους, κυρίως επειδή έβλεπαν την Τζάκι και τον Μπόμπι να δειπνούν στη Νέα Υόρκη, να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται. Αυτή η υπόθεση, αν την αποκάλυπτε κάποιος, θα ήταν καταιγιστική. Αλλά επειδή ήταν οι Κένεντι -εξαιτίας αυτού που συνέβη στον Πρόεδρο, σύζυγο της Τζάκι και αδελφό του Μπόμπι-, το μυστικό κρατήθηκε… μυστικό. Μετά μπήκε (ξανά) στη ζωή της ο Έλληνας μεγιστάνας» γράφει η συγγραφέας.

Διαβάστε ακόμα: Τζάκι Κένεντι: Στη δημοσιότητα άγνωστες πλευρές της ζωής της – Το κεφάλαιο Ωνάσης και τα προβλήματα με… τη Madonna (Βίντεο)


Σεξ σε δημόσιους χώρους

Στη συνέχεια αναφέρει: «Αυτός που μπορούσε, και το έκανε, ήταν ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Την άνοιξη του 1968, η Τζάκι ήθελε να φύγει από το χωνευτήρι των Κένεντι, να μην είναι μια ζωντανή Αμερικανίδα αγία. Ήθελε να σπάσει αυτή την εικόνα σε κομμάτια. Ο Μπόμπι, ο οποίος βρισκόταν σε προεκλογική εκστρατεία, αντέδρασε: “Για όνομα του Θεού, Τζάκι, αυτό θα μπορούσε να μου κοστίσει πέντε πολιτείες” είπε. Ο Μπόμπι γνώριζε χρόνια τον Ωνάση και τον μισούσε. Το συναίσθημα ήταν αμοιβαίο, τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς λόγους».

«Ο Ωνάσης ανησυχούσε ότι, αν ο Μπόμπι γινόταν Πρόεδρος, θα εμπόδιζε τα πετρελαιοφόρα του Ωνάση να ελλιμενιστούν σε αμερικανικά λιμάνια. Και πριν από χρόνια, ο Μπόμπι είχε το θράσος να πει στον Ωνάση να σταματήσει να κοιμάται με την αδελφή της Τζάκι, τη Λι, πριγκίπισσα τότε από το γάμο της με τον πρίγκιπα Στάνισλαβ Ράτζβιλ. Ο Ωνάσης, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ο Μπόμπι και ο Τζoν Κένεντι κοιμούνταν και οι δύο με τη Μέριλιν Μονρόε, αισθάνθηκε αγανάκτηση… Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ανάγκασε την Τζάκι Κένεντι να κάνει άγριο σεξ σε δημόσιους χώρους - το συμβόλαιο του γάμου τους, με 170 ρήτρες, υπαγόρευε ακριβώς πόσες φορές έπρεπε να το αντέξει» αποκαλύπτει η Μορίν Κάλαχαν στο νέο της βιβλίο.


Δημοσιεύθηκε στην Ontime