Η Έφη Πίκουλα, η σύζυγος του Τάκη Βουγιουκλάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια, μίλησε για την καριέρα της, τον ανιψιό της Γιάννη Παπαμιχαήλ και την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό», όπου αρχικά αναφέρθηκε στο γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι δεν διατηρούν επαφές, αλλά ότι του εύχεται κάθε καλό και ελπίζει να ευτυχήσει με τη νέα του σύζυγο.

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι ένα πολύ καλό παιδί, που έχει περάσει πολλά. Του εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένος. Δεν έχουμε επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει. Του εύχομαι να είναι ευτυχισμένος, να βρει τη γαλήνη και τη συναισθηματική αγκαλιά που χρειάζεται. Συγκινήθηκα όταν είδα τις εικόνες από το γάμο του, γιατί ξέρω τι έχει περάσει. Ένιωσα ευτυχία ότι αυτό το παιδί βρήκε μια κοπέλα να ακουμπήσει, γιατί έχει ανάγκη έναν άνθρωπο να του σταθεί δίπλα του, έχει την κάλυψη τη συναισθηματική ο Γιάννης. Ελπίζω και εύχομαι, απ’ ό,τι έχω δει, να το έχει βρει» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Παπαμιχαήλ: To βίντεο από τον γάμο του - Όσα είπε ο Γιάννης Μώραλης που τον πάντρεψε

Έφη Πίκουλα: Λέω να αλλάξω τώρα το επίθετό μου, με την αλλαγή της ταυτότητας

Για τη σχέση της με την τηλεόραση και το αν θα ήθελε να επιστρέψει ή όχι, η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν μου λείπει καθόλου η τηλεόραση. Μην είμαι υπερβολική, αν ήταν κάποιος δραματικός ρόλος θα ήθελα να τον παίξω, γιατί έχει πολύ ωραίες δραματικές σειρές η τηλεόραση. Θα ήθελα να το κάνω. Κωμωδία έχω κάνει πάρα πολύ. Θα πρέπει να είναι κάτι πολύ πολύ ωραίο για τα γούστα τα δικά μου, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Με καλύπτει που έχω τη θεατρική ομάδα στο δήμο Βριλησσίων και κάνουμε ωραίες παραστάσεις εδώ και δεκαπέντε χρόνια».

Σε ερώτηση για το λόγο που δεν άλλαξε ποτέ το επίθετό της, η Έφη Πίκουλα απάντησε: «Λέω να αλλάξω τώρα το επίθετό μου, με την αλλαγή της ταυτότητας. Θα δω, μπορεί. Όταν είσαι στο χώρο με ένα όνομα, τι θα πεις μετά; Το “Βουγιουκλάκη” ήταν σε προσωπικές και οικογενειακές στιγμές, όχι στη δουλειά».

Τέλος, για την προσωπική της ζωή είπε: «Δεν νιώθω καμία μοναξιά. Στην προσωπική μου ζωή έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Η ζωή συνεχίζεται και ό,τι φέρνει η τύχη είναι καλοδεχούμενο. Αν η τύχη μού ανοίξει την πόρτα, θα την περάσω».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2315fp8s1tl)