Ένα αξιολάτρευτο κορίτσι έδωσε χθες μια ξεκαρδιστική συνέντευξη στο BBC ενώ περίμενε στην ουρά με τους γονείς της για το Φεστιβάλ Γκλαστονμπέρι, και αποκάλυψε ότι έχει έναν κρυφό φίλο.

Το κοριτσάκι, που γίνεται έξι ετών σήμερα, είχε φτάσει στο Worthy Farm μαζί με 200.000 κόσμο που άρχισαν να στήνουν τις σκηνές τους στο Πίλτον του Σόμερσετ. Μιλώντας στο BBC, το παιδί ανακοίνωσε στον δημοσιογράφο «Έχω κάτι τρελό να σου πω… Έχω αγόρι». Ο δημοσιογράφος, ενθουσιασμένος από την αποκάλυψη, την ρώτησε ποιο είναι το όνομά του και στη συνέχεια ρώτησε τους γονείς αν τον εγκρίνουν. «Είναι όχι από εμένα», είπε αστειευόμενος ο πατέρας, ενώ η μαμά της μικρής έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για γλυκύτατο παιδί και ότι είναι καλοί φίλοι με την κόρη της.

Η συνέντευξη έγινε ακόμα πιο αστεία όταν η μικρή, που είχε πάρει φόρα, δήλωσε στις κάμερες ότι ο μπαμπάς της της είπε ότι θα τον έκλεινε σε έναν πύργο.

Το viral βίντεο με την αποκάλυψη του μικρού κοριτσιού

Η αξιολάτρευτη στιγμή προβλήθηκε στο BBC Breakfast, εν όψει του ετήσιου φεστιβάλ του Glastonbury στο Σόμερσετ, που θα διαρκέσει από τις 26 Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου φέτος.

Το φεστιβάλ συγκεντρώνονται περίπου 200.000 θεατές από όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσουν μερικούς από τους πιο δημοφιλείς μουσικούς. Φέτος, το line up περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Dua Lipa, ColdPlay, SZA και Shania Twain.