avatar

Ραδιοβάρκα ο Άγρυπνος
Μάνος Τσιλιμίδης

Ντούα Λίπα: Η πρώτη "επίσηµη" ανάρτηση µε τον Τέρνερ

Επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους

Μετά την πετυχηµένη εµφάνισή της στο Φεστιβάλ του Γκλαστονµπέρι, την είδαµε να απολαµβάνει την παρέα του συντρόφου της, Κάλουµ Τέρνερ

dualipa-photos
Μας αρέσει να βλέπουµε ερωτευµένα ζευγάρια σε καλοκαιρινή διάθεση. Μετά την πετυχηµένη εµφάνιση της Ντούα Λίπα στο Φεστιβάλ του Γκλαστονµπέρι, την είδαµε να απολαµβάνει την παρέα του συντρόφου της, Κάλουµ Τέρνερ.

∆εν είναι η πρώτη φορά που η ταλαντούχα ερµηνεύτρια µοιράζεται µε τους ακόλουθούς της στιγµές χαλάρωσης από την προσωπική της ζωή, αλλά τώρα ήθελε να ανεβάσει διαφορετικά στιγµιότυπα, µε τις φίλες της και τον δηµοφιλή ηθοποιό που βρέθηκε στο µουσικό φεστιβάλ για να τη χειροκροτήσει ζωντανά.

dualipaa


Είναι και η πρώτη «επίσηµη» ανάρτηση που κάνει κάποιος από τους δύο, επιβεβαιώνοντας και τη σχέση τους. Η 28χρονη τραγουδίστρια, που ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του φεστιβάλ, παρέµεινε εκεί για να διασκεδάσει µε τον 34χρονο ηθοποιό. Η Αγγλίδα σταρ της ποπ ανέβασε δύο φωτογραφίες µε τον ηθοποιό του «Masters of the Air», µία στο γρασίδι σε ένα αυτοσχέδιο πικνίκ και µία µε τον σύντροφό της να της φιλάει τρυφερά το κεφάλι.


*Δημοσιεύτηκε στην «Απογευματινή»

TAGS: