«Αλλάξανε τα πλάνα μου, κοιμήθηκα στη μάνα μου»: Οι στίχοι της μεγάλης αυτής επιτυχίας του Γιώργου Μαζωνάκη ισχύουν κατά το ήμισυ όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια του γνωστού τραγουδιστή. Ναι μεν έχει αλλάξει τα πλάνα του, ωστόσο, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, δύσκολα θα κοιμηθεί στο σπίτι της μητέρας του, καθώς όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου, οι σχέσεις του με τους γονείς του έχουν ψυχρανθεί μετά τη δικαστική διαμάχη στην οποία οδηγήθηκε με την αδελφή του Βάσω.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως, όσον αφορά το θέμα της σοβαρότατης ενδοοικογενειακής διένεξης, θα υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο: Ή οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε οικονομικό συμβιβασμό, χωρίς ωστόσο να φαίνεται το παραμικρό σημάδι οικογενειακής συμφιλίωσης, ή θα οδηγηθούν στα δικαστήρια. Ασφαλείς πληροφορίες της «ON time» αναφέρουν πως, σε περίπτωση που αποτύχουν και οι τελευταίες προσπάθειες εξωδικαστικού συμβιβασμού, ο τραγουδιστής σκοπεύει να ζητήσει ενδελεχή οικονομικό έλεγχο όσον αφορά τα κοινά περιουσιακά στοιχεία με την άλλη πλευρά, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει και η κατάθεση αγωγής-μαμούθ. Όσον αφορά τα ασφαλιστικά μέτρα, που ήδη απορρίφθηκαν, πληροφορίες αναφέρουν πως το δικαστήριο δεν μπήκε στην ουσία της εξέτασής τους, καθώς είχαν γίνει κάποιες λανθασμένες διατυπώσεις νομικού χαρακτήρα.

Έπειτα από μια ανάπαυλα διακοπών και ξεκούρασης στη Μύκονο, ο Γιώργος Μαζωνάκης καταστρώνει και το νέο του επαγγελματικό πλάνο. Αυτό αφορά κυκλοφορία νέων τραγουδιών από την Panik Records, με το τραγούδι «Θάλασσες» να είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε και κάνει ήδη επιτυχία. Παράλληλα, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με γνωστό επιχειρηματικό σχήμα για να ξεκινήσει εμφανίσεις την ερχόμενη σεζόν στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει στην Αθήνα, σε πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο. Την ίδια στιγμή, ο καλλιτέχνης φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση και από τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «The Voice», το οποίο επιστρέφει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε συμμετάσχει με επιτυχία σε κριτικές επιτροπές στο παρελθόν και συγκεκριμένα σε παλαιότερο κύκλο του «X Factor», αλλά και στο «Your Face Sounds Familiar».

Δημοσιεύθηκε στην Ontime