Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Πήλιο βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ. Το ζευγάρι επισκέφτηκε την Tσαγκαράδα για ένα σημαντικό γεγονός. Η καλύτερη φίλη της Μαρί Σαντάλ, Ντόρις Ρομπς Βερνίκου, πάντρεψε το περασμένο Σάββατο το γιο της, γεγονός που αποκάλυψε η σύζυγος του Παύλου μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Ιουλίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Τσαγκαράδα, ενώ ακολούθησε δεξίωση στον Μυλοπόταμο.

Ποια είναι όμως η Ντόρις Ρομπς Βερνίκου, η κολλητή φίλη της Μαρί Σαντάλ; Είναι μέλος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας της Ελλάδας. Ζει στη χώρα μας, ενώ είναι δεύτερη ξαδέλφη της Μαρίνας Βερνίκου και σύζυγος του Αμερικανού Κρις Ρομπς.

Το ζευγάρι των Ρομπς διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με επιφανή πρόσωπα και οικογένειες της Ελλάδας, όπως τη Μαριάννα Λάτση, αλλά και τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ. Η Ντόρις Ρομπς Βερνίκου συνδέεται με βαθιά φιλία χρόνων μαζί τους. Μάλιστα, ήταν μία από τους νονούς του γιου τους, Κωνσταντίνου Αλέξιου. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε ελληνορθόδοξη τελετή στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο στις 15 Απριλίου 1999.

Νονοί του Κωνσταντίνου Αλέξιου ήταν ο Νικόλαος, ο πρίγκιπας Ντιμίτριε της Γιουγκοσλαβίας, ο βασιλιάς Φρέντερικ της Δανίας, ο βασιλιάς Φελίπε VI της Ισπανίας, η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας, η πριγκίπισσα Alexandra zu Furstenberg, η Ντόρις Ρομπς Βερνίκου, αλλά και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ!