Αίσθηση έχει προκαλέσει η ηχηρή απουσία της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ, της Μελάνια, κατά την είσοδο του πρώην Προέδρου στο χώρο του συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών, τρεις μέρες μετά την απόπειρα δολοφονίας του. Όταν ο Τραμπ και η συνοδεία του μπήκαν στο χώρο του εθνικού συνεδρίου στο «Fiserv Forum», σε μια εμφατική είσοδο, απουσίαζε από δίπλα του η πρώην πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ.

Συνεχίζοντας να αποφεύγει τη δημόσια προβολή στο πλευρό του Τραμπ κατά τη διάρκεια της φετινής προεκλογικής εκστρατείας, η πρώην πρώτη κυρία δεν συνόδευσε το σύζυγό της κατά την επίσκεψή του. Τον 78χρονο Τραμπ συνόδευσαν στην είσοδό του, μεταξύ άλλων, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Έρικ Τραμπ, η Λάρα Τραμπ και η Τίφανι Τραμπ.

Ο πρώην Πρόεδρος είχε έναν επίδεσμο πάνω στο τραυματισμένο από σφαίρα δεξί του αυτί, αφού πυροβολήθηκε το Σάββατο. Ο μικρότερος γιος του, ο Μπάρον, ο οποίος πολύ σπάνια έχει εμφανιστεί δημοσίως, επίσης δεν ήταν παρών. Ούτε η Ιβάνκα Τραμπ, η οποία υπηρέτησε στην πρώτη κυβέρνηση του πατέρα της, αλλά απέφυγε την πολιτική δράση από τότε που εκείνος εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο το 2021.

ιαβάστε ακόμα: ΗΠΑ: 45 εκατ. δολάρια τον μήνα στον Τραμπ από τον Έλον Μασκ - Ο γνωστός μεγιστάνας υποστηρίζει την εκστρατεία του υποψήφιου Προέδρου



Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2r5srhu8081)
Η Μελάνια εθεάθη για τελευταία φορά με το σύζυγό της το Πάσχα, μαζί με το γιο τους Μπάρον, κατά τη διάρκεια μιας γιορτής στο Μαρ-α-Λάγκο.

Η Μελάνια δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο του συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών αυτή την εβδομάδα, αν και ο κατάλογος μπορεί ακόμη να αλλάξει. Δεν είναι σαφές αν θα κάνει κάποια εμφάνιση.

Να σημειωθεί ότι ο Τραμπ ταξίδεψε στο Μιλγουόκι την Κυριακή για το συνέδριο, αμετακίνητος στην απόφασή του να μην επιτρέψει στην απόπειρα δολοφονίας εναντίον του να τον αποθαρρύνει.