Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος αυτή τη φορά αποφάσισε να ασχοληθεί με τον τουρισμό. Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους η σύζυγός του Δήμητρα Βαμβακούση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημιούργησαν μια Airbnb βίλα στη Σκιάθο!

Το όνομα της βίλας είναι «Ουρανία», όπως ήταν το όνομα της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, η οποία έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της ημέρας που εκείνος και η αγαπημένη του ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Έτσι ακριβώς θα βαφτιστεί και η μικρή τους κόρη, σε λίγο καιρό. Βασικά, η μικρή θα πάρει δύο ονόματα, Ουρανία από τη γιαγιά της και Μαρία από την Παναγία.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Βαμβακούση στα stories της, για τη βίλα δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για το καλοκαίρι, παρά μόνο τρεις συγκεκριμένες εβδομάδες, καθώς χωρίς καμία διαφήμιση από αυτούς -που είναι και γνωστά πρόσωπα-, ο χώρος σημείωσε πολλές κρατήσεις, πράγμα που αποδεικνύει ότι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.

*Διαβάστε ακόμα: Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Ετοιμάζουν τη βάφτιση της κόρης τους στη Σκιάθο, το όνομα που θα της δώσουν


Δείτε εικόνες

vila_ourania
villa_ourania2
villaourania1
villaourania3
villa_ourania4


Σκιάθος: Όλες οι ανέσεις για ξέγνοιαστες διακοπές στη βίλα «Ουρανία» - Διατίθεται προς 225 ευρώ την ημέρα 

Η βίλα «Ουρανία» διατίθεται προς 225 ευρώ την ημέρα και παρέχει όλες τις ανέσεις για ξέγνοιαστες διακοπές. Όπως αναφέρεται στο booking, «Το “Villa Ourania” είναι ένα κατάλυμα με κήπο και βεράντα. Βρίσκεται στη Σκιάθο, σε απόσταση 1,5 χλμ. από την παραλία Μεγάλη Άμμος, 2,5 χλμ. από την παραλία Ψαρόχωμα και 700 μ. από το λιμάνι Σκιάθου. Το κλιματιζόμενο κατάλυμα απέχει 1,4 χλμ. από την παραλία Πλάκες Σκιάθου και οι επισκέπτες επωφελούνται από δωρεάν WiFi και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Το “Villa Ourania” περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών, σαλόνι, καθώς και κουζίνα με ψυγείο. Το μπάνιο προσφέρει μπανιέρα ή ντους. Στο “Villa Ourania” παρέχονται υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων και υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Το σπίτι του Παπαδιαμάντη είναι 700 μ. μακριά από το “Villa Ourania”, ενώ το κάστρο Σκιάθου είναι 1,8 χλμ. μακριά. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το αεροδρόμιο Σκιάθου, σε απόσταση 1 χλμ. από το “Villa Ourania”».

Δείτε εδώ