Στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές βρίσκεται η Ντάσα Ζούκοβα, σύζυγος του Σταύρου Νιάρχου. Η 42χρονη Ρωσίδα επιχειρηματίας μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά. Μαζί της είναι ο τρίχρονος γιος της Φίλιππος Νιάρχος τζούνιορ, τον οποίο είδαμε να παίζει στη θάλασσα με το κουβαδάκι του. Στη συνέχεια, η Ντάσα μοιράστηκε φωτογραφίες από κάποιο νησί των Κυκλάδων με τα χαρακτηριστικά λευκά σπίτια με τα μπλε παντζούρια και τις μπουκαμβίλιες.

Μαζί της είναι και διάσημες φίλες της, όπως η Καμίλ Ρόου, η οποία είναι σύντροφος του Τεό Νιάρχου, αδελφού του Σταύρου. Ακόμη, στην παρέα της είναι και μια γαλαζοαίματη, η Μπεατρίς Μπορομέο, σύζυγος του Πιερ Κασιράγκι, της δυναστείας των Γκριμάλντι του Μονακό.

Οι τρεις τους πόζαραν αγκαλιά σε ένα σκάφος, απολαμβάνοντας το τουρ τους στα ελληνικά νησιά. Σε άλλη φωτογραφία βλέπουμε την Ντάσα Ζούκοβα να ποζάρει αγκαλιά με τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ. Μάλιστα, μοιράστηκε και άλλες φωτογραφίες από στιγμές που της έκαναν εντύπωση.