Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο αιφνίδιος θάνατος της 39χρονης Ντέμης Γεωργίου, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο MasterChef.

Ο θάνατος της 39χρονης, λοιπόν, σκόρπισε θλίψη, καθώς επήλθε μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες από την εκδήλωση του σηπτικού σοκ που την οδήγησε στον θάνατο. Δεν είναι, όμως, η μόνη περίπτωση ξαφνικού θανάτου παικτών ριάλιτι που έχει σοκάρει το κοινό.

Διαβάστε ακόμα: Ντέμη Γεωργίου: Αύριο η κηδεία της - Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία και το τελευταίο μήνυμά της - "Θανάση, πεθαίνω"

Με αφορμή το τραγικό αυτό συμβάν, ακολουθούν πέντε περιπτώσεις ανθρώπων που εμφανίστηκαν σε ελληνικά ριάλιτι, αλλά έφυγαν από τη ζωή νωρίς, συγκλονίζοντας το τηλεοπτικό κοινό. 

Γιώργος Νάιδας – Bar

Ο Γιώργος Νάιδας έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι «Bar», που προβλήθηκε την άνοιξη του 2002 από το Mega. Παρά τη σύντομη παρουσία του στο ριάλιτι, η οποία κράτησε μόνο τρεις ημέρες, έκανε αίσθηση με τη συμμετοχή του. Δυστυχώς, το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα στις 6 Αυγούστου 2008, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και σκοτώθηκε. Ήταν μόλις 34 ετών και το τροχαίο δυστύχημα στη Νάξο συγκλόνισε τόσο την τοπική κοινωνία όσο και το κοινό που τον είχε γνωρίσει μέσα από την τηλεόραση.

jkjkjjn

Πάνος Ζάρλας - Power Of Love

Ο Πάνος Ζάρλας, νικητής του «Power Of Love», πέθανε ξαφνικά τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου 2019. Ενώ επέστρεφε από το πάρτι γενεθλίων του, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη λεωφόρο Συγγρού και, χωρίς προστατευτικό κράνος, προσέκρουσε με δύναμη στα σιδερένια κιγκλιδώματα. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και συγκλόνισε το κοινό, καθώς ο Πάνος Ζάρλας ήταν μόλις 28 ετών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-buhjsd0t8ewp)
Ερμής Καραγιάννης – GNTM

Ο 19χρονος Ερμής Καραγιάννης συμμετείχε στις οντισιόν του «GNTM 3» το 2020, χωρίς να καταφέρει να περάσει στο σπίτι του ριάλιτι. Ο ίδιος ήταν ήδη μοντέλο και είχε εμφανιστεί στο τρέιλερ του «Big Brother» του ΣΚΑΪ. Η είδηση του θανάτου του, όταν ο 23χρονος αυτοκτόνησε τον Μάιο του 2023 πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας του, συγκλόνισε το κοινό. Παρά τις προσπάθειες του πατέρα του να τον σώσει, δεν ήταν δυνατόν να αποτραπεί η τραγωδία.

GNTM 3 | Η audition του Ερμή

Τζώρτζης Μονογυιός - The Wall

Ο Τζώρτζης Μονογυιός συμμετείχε στο ριάλιτι «The Wall» του ΑΝΤ1 το 2003 και έγινε γνωστός για την έντονη παρουσία του και το ειδύλλιο του με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Στις 8 Ιανουαρίου 2022, ο 42χρονος Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα όταν έχασε τον έλεγχο της Ferrari του, η οποία προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Η σύζυγός του, η οποία ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Ο Τζώρτζης Μονογυιός άφησε πίσω δύο παιδιά.

Αυτά τα περιστατικά, όπως και ο θάνατος της Ντέμης Γεωργίου, υπενθυμίζουν τη θνητότητα και τις απρόβλεπτες περιστάσεις της ζωής, προκαλώντας βαθιά συγκίνηση και θλίψη.

The Wall - Tzwrtzhs kai Sissy

Γιάννης Βαρκινός – Φάρμα

Τον Γιάννη Βακρινό τον γνωρίσαμε το 2003 μέσα από τη «Φάρμα» του ΜΕGΑ.

Τον συζητήσαμε όμως ακόμη περισσότερο, όταν τρία χρόνια μετά την αποχώρηση του, το 2006, Βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο ως κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 22χρονου ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παναγούλια από την Άκρατα.

Παρέμεινε στη φυλακή για περίπου δύο χρόνια και το 2008 αφέθηκε ελεύθερος. Το 2012, ύστερα από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα κι αφού έδωσε επί είκοσι μέρες σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, τελικά άφησε την τελευταία του πνοή αφήνοντας πίσω τη σύζυγο του και τους τρεις γιους του.

O Giannhs ths Farmas

Φωτογραφία: NDPPHOTO / NDP PHOTO