Το νέο μέλος της οικογένειάς τους φαίνεται πως περιμένουν ο Σταύρος Νιάρχος με τη σύζυγό του, Ντάσα Ζούκοβα.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six η καλλονή σύζυγος του χρυσού κληρονόμου είναι και πάλι έγκυος.


Το «Page Six» σχολίασε ότι η Ντάσα Ζούκοβα περιμένει το πέμπτο της παιδί, ορμώμενο από την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του Σταύρου Νιάρχου σε πάρτι στο Παρίσι στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

megali1


















Αν οι φήμες ισχύουν, θα πρόκειται για το τρίτο της παιδί με τον Νιάρχο. Δεν είναι η μόνη της οικογένειας που τώρα συζητιέται. Και η Ευγενία Νιάρχου, που παραμένει στην Αντίπαρο μετά το 10ο 
Cycladic Young Patrons Summer Weekend του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης -όπου επικεφαλής τέθηκε η φίλη της, Κατερίνα Εμπειρίκου- είναι στο «κάδρο».

dd82c86b1f6a-muzungusisters-7








Ο λόγος; Τα φυλαχτά της, που φορούν αγαπημένοι της για να αποφύγουν το κακό μάτι. Ο Μάρτιν Πακανόβσκι, πάμπλουτος επιχειρηματίας κι επί μακρόν σύντροφός της, μας δείχνει το μενταγιόν 
Venyx, της εταιρείας της Ευγενίας, όπως και η Έλενα Οικονομίδου, εκ των επιτελικών του Κυκλαδικού Μουσείου. Μήπως να μας κρατούσαν κι εμάς ένα φυλαχτό; Μαρίνα Κλεμάνς (Ελληνογαλλίδα φίλη, που τώρα βρίσκεται στην Αντίπαρο, όπου διατηρεί εξοχικό), ακούς; Ρώτησε την «Εζενί». Παρακαλώ πολύ».   

megali-2-to-fylachto
sddssdasasa