Ο Λαµίν Γιαµάλ δεν είναι πια viral: είναι trend. Πρωταθλητής Ευρώπης µε την Εθνική Οµάδα της Ισπανίας το φετινό καλοκαίρι, απασχόλησε για πάρα πολλούς λόγους: Έγινε ο νεότερος άντρας ποδοσφαιριστής που σκόραρε σε Euro και Παγκόσµιο Κύπελλο - και µάλιστα σε ηµιτελικό. Το γκολ στον ηµιτελικό µε την οµάδα της Γαλλίας ήταν ωδή στη σύγχρονη φινέτσα και το πρόσωπο του 17χρονου µε το λαµπερό χαµόγελο κατέκτησε τον κόσµο. Προσπέρασε, άλλωστε, µε αυτό το τέρµα τον Πελέ, ενώ η φωτογραφία του µε τον Λιονέλ Μέσι να τον κάνει µπάνιο όταν ήταν µωρό εµφανίστηκε σε εκατοµµύρια οθόνες ανά τον κόσµο.

Ενα παραµύθι λοιπόν είναι ο 17χρονος Λαµίν Γιαµάλ, όπως είναι τα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι. Πήρε, κρατώντας από το χέρι την αγαπηµένη του, Αλεξ Παντίγια, η οποία είναι συµµαθήτριά του στο σχολείο, και έφτασαν στα Δωδεκάνησα, για να µείνουν ένα τριήµερο ξεκούρασης και χαλάρωσης στην Κω.

Διαβάστε ακόμα: Λαμίν Γιαμάλ: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές στην Ελλάδα - Το "κρυφό" μήνυμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό για τον Γιαµάλ κα την Παντίγια

Φυσικά, ο Γιαµάλ και η Παντίγια, η οποία δεν σταµάτησε να ανεβάζει πλάνα από ηλιοβασιλέµατα και στιγµιότυπα από ροµαντικές στιγµές µε τον αγαπηµένο της, διάλεξαν το πολυτελές ξενοδοχείο «Summer Palace» του Οµίλου Mitsis, που βρίσκεται στην περιοχή του νησιού Καρδάµαινα. Σύµφωνα µε πληροφορίες από το τµήµα µάρκετινγκ του οµίλου που ίδρυσε προ 45 ετών ο Κώστας Μήτσης, µια οµάδα εκπροσώπων του συναντήθηκε µε τον Γιαµάλ και την Παντίγια. Φέρεται, µάλιστα, ο διευθύνων σύµβουλος του οµίλου, Σπύρος Μήτσης, να ήταν παρών. Το σίγουρο είναι ότι από τη µεριά του οµίλου έγινε ό,τι ήταν δυνατόν ώστε ο εκλεκτός επισκέπτης να µείνει ευχαριστηµένος. Ο Γιαµάλ απόλαυσε την πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ έκανε και µια κρουαζιέρα µε ιστιοπλοϊκό σκάφος, προκειµένου να δει τις όµορφες παραλίες του νησιού. ∆εν φαίνεται, όµως, κατά την τριήµερη παραµονή του στη σουίτα του ξενοδοχείου να έφυγε καθόλου από την Κω, για να εξερευνήσει άλλα νησιά του συµπλέγµατος των ∆ωδεκανήσων.

kmlkmlmlkm

''Το ραβδί του Θεού''

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, για τον οποίο ο προπονητής της Εθνικής Οµάδας της Ισπανίας, Λουίς ντε λα Φουέντε, έχει πει ότι «είναι σαν να τον έχει αγγίξει το ραβδί του Θεού», δήλωσε, σύµφωνα µε όσα είπε στο «Secret» το τµήµα µάρκετινγκ του οµίλου, ότι έµεινε ιδιαίτερα ευχαριστηµένος και αποφάσισε πως αγαπά την Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι σύντοµα θα επιστρέψει στη χώρα µας.

Ο Ισπανός άσος κατά την τριήμερη παραμονή του στην Ελλάδα παρέμεινε στην Κω και δεν επισκέφθηκε άλλα νησιά του συμπλέγματος

Ο Γιαµάλ έκανε διακοπές µε την ησυχία του, καθώς δεν υπήρξε κάποια επίσηµη συνάντηση µε τον δήµαρχο της Κω, Θεοδόση Νικηταρά, ή µε άλλα από τα στελέχη του δήµου. Οπως τονίστηκε, «ήρθε, έκανε τις διακοπές του στο νησί της Κω και αυτό ήταν».

Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά»