Συνελήφθη ο ράπερ Τράβις Σκοτ σε ξενοδοχείο του Παρισιού ύστερα από διαπληκτισμό με φρουρό ασφαλείας, όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι γαλλικές εισαγγελικές Αρχές.

Η σύλληψη έγινε αφότου η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο Georges V νωρίς το πρωί της Παρασκευής για να συλλάβει έναν άνδρα «με το παρατσούκλι Τράβις Σκοτ για βία εναντίον ενός φρουρού ασφαλείας», σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας του Παρισιού.

Ο φρουρός ασφαλείας του ξενοδοχείου είχε παρέμβει σε μια διαμάχη μεταξύ του ράπερ και του ίδιου του σωματοφύλακά του, ανέφερε η ανακοίνωση. Η αστυνομία εξακολουθεί να διεξάγει έρευνα.

Τράβις Σκοτ: Βρισκόταν εκεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο ράπερ βρισκόταν στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρακολούθησε τη νίκη των ΗΠΑ επί της Σερβίας στον ημιτελικό του μπάσκετ ανδρών το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Σκοτ, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χιπ χοπ, του οποίου το όνομα γέννησης είναι Ζακ Γουέμπστερ, έχει περισσότερα από 100 τραγούδια που μπήκαν στο Billboard Hot 100 και κυκλοφόρησε τέσσερα singles που βρέθηκαν στην κορυφή του πίνακα: «Sicko Mode», «Highest in the Room», «The Scotts» και «Franchise».


Έχει δύο παιδιά με την πρώην σύντροφό του, την προσωπικότητα των κοινωνικών δικτύων και επιχειρηματία Κάιλι Τζένερ.