Η Νία Βαρντάλος, ανεξάρτητα από το αν θα υπάρξει και επόμενο «Γάμος αλά ελληνικά», όπως ακούγεται ολοένα και πιο έντονα το τελευταίο διάστημα, συνεχίζει τις διακοπές της α λα ελληνικά. Δεν διευκρινίζει πού βρίσκεται, αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για Αιγαίο, συγκεκριμένα στη Νάξο.

Στα επιμέρους, μας παρουσίασε λήψεις με πασίγνωστες, στους κόλπους της αμερικανικής showbiz, φίλες της. Για τις οποίες εκτελεί χρέη ξεναγού, όπως πληροφορούμαστε από τη συγγραφέα μπεστ σέλερ Κάθριν Γκρίνγουντ. Μαζί τους είναι η παραγωγός τηλεοπτικών σειρών Κρίστα Βέρνοφ και η σεναριογράφος και «φωνή» της Disney, καθώς έχει δανείσει τη φωνή της σε πολλά καρτούν του κολοσσού, Γένι Αλβάρεζ. Η Νία μάς έδειξε πώς περνάνε τα 24ωρό τους προβάλλοντας στιγμιότυπα, όπου τις βλέπουμε όλες με εφηβικά χαμόγελα.

Στα τέλη Ιουλίου πληροφόρησε τους «ακολούθους» της στα social ότι απέκτησε ελληνικό διαβατήριο, καμαρώνοντας για αυτό, κρατώντας το κατά την άφιξή της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». «Πρώτη φορά προσγειώθηκα στην Αθήνα με το νέο μου ελληνικό διαβατήριο» έγραψε, μεταξύ άλλων, συστήνοντας, επιπροσθέτως, στους followers της να «επιλέγουν Έλληνες στις εταιρείες τους». Και αυτό το διάστημα το καταδιασκεδάζει με τις φιλενάδες της. Απλά, λιτά, ελληνικά. Χωρίς τουπέ, δίχως ίχνος σνομπισμού: ποζάρει στους παπαράτσι, αναρτά και η ίδια στιγμιότυπα...

Μην επαναλαμβανόμαστε: Οι αληθινοί stars, ως επί το πλείστον, είναι «σεμνοί και ταπεινοί». (Και) γιατί ξέρουν πως όσο γρήγορα -ενίοτε ίσως και άκοπα- φτάνεις στην κορυφή τόσο εύκολα, απότομα, επώδυνα «γκρεμοτσακίζεσαι». Κριτής πάντα είναι ο κόσμος.