Με τον πάπα Φραγκίσκο συναντήθηκε ο Τζεφ Μπέζος και η σύντροφός του, Λόρεν Σάντσεζ. «Ήταν τιμή για τον Τζεφ και εμένα που περάσαμε χρόνο με την Αυτού Αγιότητα στο σπίτι του στο Βατικανό», έγραψε η Σάντσεζ σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα η πρώην δημοσιογράφος γνωστοποίησε όλα όσα συζήτησαν με τον πάπα Φραγκίσκο, λέγοντας ότι «η σοφία, η ζεστασιά και το χιούμορ του ήταν βαθιά συγκινητικά. Μας υπενθύμισε να μην παίρνουμε τη ζωή πολύ στα σοβαρά, μια απλή αλλά ισχυρή υπενθύμιση για να κρατάμε την ελαφρότητα στην καρδιά μας».

Η Σάντσεζ, η οποία είναι αντιπρόεδρος του Bezos Earth Fund, μοιράστηκε ένα άλλο θέμα για το οποίο μίλησαν. «Συζητήσαμε επίσης την επείγουσα ανάγκη για δράση για το κλίμα, κάτι για το οποίο είναι παθιασμένος, όπως όλοι εμείς στο Bezos Earth Fund», έγραψε η Σάντσεζ. «Η πίστη τού να βρίσκει την ομορφιά και το νόημα σε ό,τι κάνουμε αντηχούσε βαθιά σ' εμένα. Μου αρέσει που ενθαρρύνει τους ιερείς να διαβάζουν ποίηση και λογοτεχνία για να παραμείνουν συνδεδεμένοι με το ανθρώπινο πνεύμα», πρόσθεσε και κατέληξε: «Ευχαριστώ γι' αυτή την απίστευτη ευλογία και την ευγενική σοφία που μοιράστηκε μαζί μας».

Η ανάρτηση της Λόρεν Σάντσεζ