«Ναι, φωνάζουμε ενθουσιασμένοι όταν κόβουμε την τούρτα». Οικογενειακό reunion, με την Τατιάνα Μπλάτνικ και τα αδέλφια της σε σπάνια κοινά «κλικ». Έχουν κοπάσει οι φήμες που ήθελαν την πρώην σύζυγο του δευτερότοκου του τέως και της Άννας-Μαρίας, πρίγκιπα Νικολάου, ζευγάρι με τον επιχειρηματία Ηλία Μπαρμπαλιά. Η «Τάτι» (όπως την αποκαλούν οι οικείοι της), όπως περιμέναμε άλλωστε, ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τα περιρρέοντα σενάρια. Ασχολήθηκε με την προώθηση της καμπάνιας της Breathe Hellas, όπου είναι επικεφαλής, έκανε και διακοπές στην Πάρο, παρέα με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες -στη ΜΚΟ. Hellenic Initiative εν προκειμένω- και ο λόγος για τον επιχειρηματία Πίτερ Πούλο.

Και μετά, δίχως να μας κουνήσει το μαντίλι, έφυγε για την αλλοδαπή. Χθες λοιπόν έλαβε χώρα στην Ελβετία, όπως πληροφορούμαστε, ξεχωριστή οικογενειακή φιέστα, με πρωταγωνιστή τον ένα αδερφό της, Ίγκορ, που γιόρτασε τα γενέθλιά του. Εκεί και ο έτερος λατρεμένος της αδελφός, ο «υπερήρωάς» της, όπως αποκαλεί τον Μπόρις Μπλάτνικ. Την είδαμε να φωτογραφίζεται γελαστή μαζί τους και τη χαρήκαμε.

«Το αγόρι, με τα γενέθλιά του, μας έφερε όλους κοντά», σημείωσε χαρακτηριστικά - και μες στην καλή χαρά. Στο πάρτι γκεστ ήταν και μπεμπάκια, χαρίζοντας στην Τατιάνα αυτό που τόσο της λείπει: ηρεμία, τάξη, ασφάλεια και πολλά χαμόγελα. Παρότι δεν έχει γευτεί η ίδια τη χαρά της μητρότητας, αισθάνεται πολύ κοντά στα παιδιά. Θυμίζουμε ότι ο ετεροθαλής αδελφός της, Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ, αγνοείται από τον Μάιο, κάτι που, όπως είναι φυσικό, «σκιάζει» τις ανέφελες στιγμές της. Το έχει εξάλλου εκφράσει και δημόσια.