Μετά την Πάργα, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκαν και στη Μύκονο προκειμένου να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους. Το Νησί των Ανέμων είναι αγαπημένος προορισμός του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ και όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, το επισκέπτονται. Στις φωτογραφίες τους από τις βουτιές τους στο νησί φαίνεται στο χέρι του διάσημου τραγουδιστή το τατουάζ που έχει κάνει με τη μορφή της Παναγίας.

Πρόκειται για ένα τατουάζ που του έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης πριν από έντεκα χρόνια στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα. Τον Αντώνη Ρέμο τότε φιλοξένησε στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για μια βόλτα στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη. Οι δύο άνδρες μέσα από τη βόλτα τους γύρισαν πίσω στο χρόνο, θυμήθηκαν τα στέκια των νεανικών χρόνων τους στην πόλη όπου μεγάλωσαν, ενώ ο τραγουδιστής έκανε τατουάζ την εικόνα της Παναγίας, μπροστά στην κάμερα της εκπομπής, αφήνοντας έκπληκτους όλους τους τηλεθεατές.



Ο Αντώνης Ρέμος ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι από τους πιο θρήσκους καλλιτέχνες. Όχι μόνο πιστεύει πολύ, αλλά θεωρεί ότι η Παναγία ήταν εκείνη που τον προστάτευσε στις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και τον Ηρακλή.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τις στιγμές της έντονης μελαγχολίας και κατάθλιψης που ένιωσε. Για τις στιγμές που δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια στο κρεβάτι του. Για τις στιγμές που μόνο οι προσευχές τον ηρεμούσαν και τον βοηθούσαν να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο. «Τις δύσκολες στιγμές μου τις αντιμετώπισα προσευχόμενος» είχε πει στην εκπομπή «ΟΛΑ Μπάχαλο» του αείμνηστου Θέμου Αναστασιάδη. «Εκεί που έλεγα ότι δεν υπάρχει αύριο για μένα, ότι κοιμάμαι σήμερα και δεν ξέρω αύριο πώς θα σηκωθώ... Ότι θέλω να κλείσω γρήγορα τα μάτια μου και να δω αύριο τι θα γίνει… Κοιμόμουν για τουλάχιστον ένα χρόνο στον καναπέ. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο κρεβάτι μου, με έπνιγε. Με έπιανε ο ύπνος μόνο στον καναπέ. Ξυπνούσα το πρωί κι έβλεπα πενήντα αναπάντητες κλήσεις. Φοβόμουν κι έλεγα “τώρα πάμε...”».

Ο Αντώνης Ρέμος είναι από τους καλλιτέχνες που επισκέπτονται συχνά το «Περιβόλι της Παναγίας», το Άγιο Όρος, καθώς του αρέσει να περνά εκεί αρκετές ώρες διαλογής και προσευχής.