Ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοίλου βρίσκονται στο «επίκεντρο», καθώς φέρονται να περιμένουν παιδί, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για την εφημερίδα «On Time».

Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοίλου: Η γνωριμία και η σχέση

Οι δυο τους ήταν για χρόνια συνεργάτες και πλέον ένα ευτυχισμένο ζευγάρι.

Η κατά 30 χρόνια μικρότερη ηλικιακά, σύντροφος του άλλοτε Περιφερειάρχη Αττικής, είχε εργαστεί ως φωτομοντέλο, ασχολήθηκε με τα κοινά αλλά και τις επιχειρήσεις. Έπιασε δουλειά την περασμένη δεκαετία στο πλευρό του κυρίου Πατούλη στη γραμματεία της Περιφέρειας, όσο εκείνος ήταν περιφερειάρχης. Η νεαρή γυναίκα, τον είχε συνοδέψει σε ορισμένες επισκέψεις που έκανε ως Περιφερειάρχης, με την ίδια να περπατάει πίσω του και να ρίχνει «κρυφές» ματιές σε οπερατέρ και φωτογράφους που εστίαζαν στον Γιώργο Πατούλη.

Σε εικόνες του πρακτορείου NDP εμφανίζεται η Νάνσυ Κοίλου να συνοδεύει το 2022 τον Γιώργο Πατούλη στο Μέγαρο Μουσικής. Είχαν προηγηθεί λίγοι μόνο μήνες από τον χωρισμό του 63χρονου σήμερα πολιτικού, με την Μαρίνα Σταυράκη.

Διαβάστε ακόμα: Μαρίνα Σταυράκη στην ΟNtime για το νέο παιδί του Πατούλη: Εύχομαι κάθε καλό στο παιδί ή στα παιδιά που περιμένουν

Χαμηλοί τόνοι

Το ζευγάρι φρόντισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει χαμηλούς τόνους και τη σχέση του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.  

Οι δυο τους άρχισαν να συζούν στη Γλυφάδα.

nansi_koilou-2-scaled__1_
nansi_koilou-1-scaled__1_

Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος της «On time», Σάσα Σταμάτη με τον κ. Πατούλη την Κυριακή, ο πρώην περιφερειάρχης φάνηκε να διαψεύδει την είδηση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του.

Ωστόσο, χθες, σε νέα επικοινωνία μαζί του, παραδέχτηκε το χαρμόσυνο γεγονός και διευκρίνισε ότι δεν ισχύει η πληροφορία ότι περιμένουν δίδυμα. «Πρόκειται για καθαρά οικογενειακό και προσωπικό μου θέμα για το οποίο δεν θέλω να μιλήσω. Δεν είναι ετοιμόγεννη» ανέφερε ο πρώην περιφερειάρχης, μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και την «Οn time», ενώ τόνισε, επίσης, ότι δεν θέλει να μιλήσει για την προσωπική του ζωή και πως αυτό θα το κάνει, αν και όταν το αποφασίσει ο ίδιος.

Φωτογραφίες: NDP