Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρέθηκε στη Μύκονο με τις φίλες της πριν από το γάμο της με τον άσο του NBA. Η μέλλουσα σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, γιόρτασε με την παρέα της το bachelorette party της στη Μύκονο. Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, η διοργάνωση του συγκεκριμένου πάρτι ήταν και ο λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε επισκεφθεί ινκόγκνιτο το Νησί των Ανέμων πριν από μερικές ημέρες.

Η Μαράια Ριντλσπρίγκερ υποδέχτηκε τις φιλενάδες της, μεταξύ των οποίων και η σύζυγος του Θανάση Αντετοκούνμπο, στο κλαμπ «Tabu», όπου το γλέντησαν με ποτό, χορό και τραγούδι. Όπως μάθαμε, η Μαράια και οι καλεσμένες της θα μείνουν για τρεις μέρες στη Μύκονο, ενώ την επομένη του bachelorette party επισκέφθηκαν το «Lio Mykonos» για να διασκεδάσουν.

Μάλιστα, η μέλλουσα νύφη έκλεψε την παράσταση με τις χορευτικές φιγούρες που θύμιζαν ρομπότ. Ο γάμος της Μαράια Ριντλσπρίγκερ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα γίνει στο συγκρότημα του «Costa Navarino» στην Πύλο το προσεχές τριήμερο (30 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου), με τις προετοιμασίες για τη γαμήλια τελετή-υπερπαραγωγή να βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ κι ενάμιση χρόνο.

Αυτή θα γίνει στις 31 Αυγούστου στο υπερπολυτελές resort της Μεσσηνίας, που έχει φιλοξενήσει εξέχουσες προσωπικότητες, ενώ διαθέτει μέχρι και ελικοδρόμιο προκειμένου να μεταβούν οι καλεσμένοι, με θέα τον κόλπο του Ναβαρίνου.

Ο πολυτελής εορτασμός θα είναι τριήμερος (30/08 - 01/09): την πρώτη βραδιά θα υπάρχει ένα white party, με το dress code να είναι λευκό, τη δεύτερη μέρα θα σημειωθούν εκδηλώσεις με σήμα κατατεθέν και κύριο χαρακτηριστικό τη νιγηριανή κουλτούρα, με αντίστοιχη ενδυμασία, ενώ το τρίτο 24ωρο θα πραγματοποιηθεί ο γάμος. Το μενού, επίσης, θα αποτελείται από πιάτα με έντονα στοιχεία της ελληνικής και της νιγηριανής γαστρονομίας.

Όσον αφορά στους καλεσμένους, θα είναι 200, οι τριάντα εκ των οποίων χαρακτηρίζονται ως VVIP πρόσωπα (Very Very Important Persons). Φημολογείται, δε, πως το «παρών» θα δώσουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, όπως, επίσης, ο αστέρας του ΝΒΑ ΛεΜπρόν Τζέιμς, η θρύλος του τένις Σερένα Γουίλιαμς και άλλοι. Παράλληλα, οι εξέχουσες προσωπικότητες που θα βρεθούν στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του Giannis απαγορεύεται να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα.