Έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης και τρία παιδιά, ο Γιάννης Αντετοκούνµπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ αποφάσισαν να επισηµοποιήσουν τη σχέση τους αύριο, Κυριακή. Αν και ο Giannis διέψευδε σε όλους τους τόνους το χαρµόσυνο γεγονός, ο παραµυθένιος γάµος του θα πραγµατοποιηθεί στο πολυτελές ξενοδοχείο «Costa Navarino», το οποίο διαθέτει µέχρι και ελικοδρόµιο, προκειµένου να µεταβούν οι καλεσµένοι, µε θέα τον κόλπο του Ναβαρίνου. Είναι ενδεικτικό ότι οι προετοιµασίες για τον γάµο υπερπαραγωγή κράτησαν περίπου 1,5 χρόνο, καθώς το ζευγάρι πρόσεξε ακόµα και την παραµικρή λεπτοµέρεια.

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καλεσµένοι είναι 200, εκ των οποίων οι 30 χαρακτηρίζονται ως VVIPs (Very Very Important Persons). Ανάµεσα στους εξέχοντες καλεσµένους θα βρίσκονται θρύλοι του αθλητισµού, όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιµς, ο οποίος έχει άριστες σχέσεις µε τον Ελληνα σούπερ σταρ, και η θρυλική τενίστρια Σερένα Γουίλιαµς. Επίσης πρόσκληση έχει λάβει ο Γάλλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης και προσωπικός φίλος του Γιάννη Αντετοκούνµπο, Κιλιάν Εµπαπέ, ο οποίος όµως δεν θα µπορέσει να δώσει το «παρών» λόγω των υποχρεώσεων που έχει µε τους «µερένχες».

Ακόµα στον γάµο θα βρεθούν συµπαίκτες του «Greek Freak» και, βέβαια, ο πρόεδρος της οµάδας των Μπακς, Πίτερ Φέιγκιν. Σηµειώνεται ότι οι 30 VVIPs θα έχουν προσωπική σουίτα, µπάτλερ, αλλά και προσωπικό που θα εξυπηρετεί µόνο αυτούς. Επίσης, στη γαµήλια τελετή θα βρεθούν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
και η σύζυγός του, Μαρέβα. Από τη σηµαντικότερη ηµέρα της ζωής του Γιάννη δεν θα µπορούσαν να λείπουν και οι άνθρωποι που του στάθηκαν στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, στα Σεπόλια, και που φυσικά δεν τους ξέχασε ακόµα και τώρα, που έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, το κόστος της διαµονής των καλεσµένων θα ξεπεράσει τις 300.000 ευρώ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανθοστολισµός θα στοιχίσει 200.000 ευρώ, ενώ το κόστος του επίσηµου γεύµατος ανά άτοµο θα είναι 250 ευρώ. Μάλιστα, οι εξέχουσες προσωπικότητες που θα βρεθούν στην πιο ευτυχισµένη ηµέρα της ζωής του Γιάννη απαγορεύεται να έχουν µαζί τους κινητά τηλέφωνα. Ως εκ τούτου, δεν θα υπάρχουν στιγµιότυπα στα social media, ενώ το όποιο φωτογραφικό υλικό θα είναι από φωτογράφο που έχει προσλάβει το ζευγάρι. Παράλληλα, πρόκειται να τραγουδήσει γνωστός καλλιτέχνης, το όνοµα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί και θα είναι έκπληξη.

Τριήμερες εκδηλώσεις

Σηµειώνεται ότι το πάρτι της οικογένειας Αντετοκούνµπο θα είναι τριήµερο. Χθες, Παρασκευή, έγινε το white party, µε το dress code να είναι λευκό, ενώ σήµερα θα πραγµατοποιηθούν εκδηλώσεις που θα έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τη νιγηριανή κουλτούρα, µε αντίστοιχη ενδυµασία. Αύριο, Κυριακή, ο Γιάννης και η Μαράια θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης και θα ενωθούν µε τα ιερά δεσµά του γάµου. Το χαρµόσυνο γεγονός θα εκτυλιχθεί στην παραλία του ξενοδοχείου «W».

Μάλιστα, θα είναι µια... υβριδική τελετή: δεν θα πρόκειται ούτε για θρησκευτικό ούτε για πολιτικό γάµο, καθώς ο Γιάννης είναι Ορθόδοξος και η Μαράια Καθολική, ενώ θα δεσµευτούν πως θα περάσουν µαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Το luxurious µενού, επίσης, θα αποτελείται από πιάτα και φαγητά µε έντονα στοιχεία της ελληνικής και της νιγηριανής γαστρονοµίας.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται ο Γιάννης Αντετοκούνµπο να προβάλει στον γάµο και το κρασί που θα έχει το όνοµα της αγαπηµένης του. Πρόκειται για ροζέ ετικέτα, η οποία, εκτός από τα 750 ml, θα κυκλοφορήσει και σε µεγαλύτερη έκδοση. Σε αυτή την περίπτωση, οι καλεσµένοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιµάσουν πρώτοι το νέο κρασί, που θα είναι αποτέλεσµα της σύµπραξής του, µέσω της εταιρείας επενδύσεων Ante Inc., µε τα Ελληνικά Οινοποιεία.

Οσον αφορά το γαµπριάτικο κοστούµι του Γιάννη, αυτό θα το επιµεληθεί ο µετρ του είδους, Γιώργος Παπαδόγαµβρος. Ο διάσηµος σχεδιαστής, ο οποίος λέγεται ότι έχει ντύσει πάνω από 4.000 γαµπρούς -ανάµεσά τους και πολλούς διάσηµους αστέρες-, δήλωσε στις αρχές του καλοκαιριού ότι ο «Greek Freak» είχε ξεκινήσει τις πρόβες του. Οπως επεσήµανε ο Γιώργος Παπαδόγαµβρος, δεν θα «ράψει» µόνο τον Γιάννη Αντετοκούνµπο, αλλά και τους αδελφούς του, Θανάση, Κώστα, Άλεξ και Φράνσις, αλλά και ορισµένους καλεσµένους από το εξωτερικό.

Bachelor και bachelorette

Το ερωτευµένο ζευγάρι τις προηγούµενες ηµέρες βρέθηκε στη Μύκονο για ολιγοήµερες διακοπές. Ο Ελληνας σούπερ σταρ τα ξηµερώµατα της Παρασκευής 23 Αυγούστου µοιράστηκε µε τους 16 εκατ. followers του εικόνες από τις στιγµές χαλάρωσης που πέρασε στην Ελλάδα µε τα αδέλφια του, που παρέπεµπαν σε bachelor
party. Μάλιστα, πόζαρε, µεταξύ άλλων, µε φλοράλ πουκάµισο κατά τη διάρκεια µιας βόλτας, αλλά και µε το µαγιό του, όσο έκανε µπάνιο µε τους αδελφούς του.


Στο µεταξύ, τις προηγούµενες ηµέρες πραγµατοποιήθηκε και το bachelorette πάρτι της Μαράια στο κλαµπ «Tabu» της Μυκόνου. Το «παρών» έδωσαν οι φίλες της νύφης και η σύζυγος του Θανάση Αντετοκούνµπο, µε τη µέλλουσα νύφη, όπως ήταν φυσικό, να κλέβει την παράσταση, φορώντας µάλιστα στο κεφάλι ένα λευκό πέπλο.

mariaah_134
mariah_12

mariah_party
mariah

Την εποµένη του bachelorette, η Μαράια και οι φίλες της επισκέφθηκαν το «Lio Mykonos», όπου διασκέδασαν µε την ψυχή τους, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που έχει στην κατοχή του το «S», όπου διακρίνεται η Μαράια να διασκεδάζει και να δίνει τον ρυθµό στην παρέα.

maraih_1
maraih_2

Η γνωριμία του ζευγαριού

Αξίζει να θυµίσουµε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2016, σε κοινή παρέα, και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Η Μαράια Ριντλσπρίγκερ, µε καταγωγή από το Φρέσνο της Καλιφόρνια, έχει σχέση µε τον αθλητισµό, καθώς στα κολεγιακά της χρόνια στο Rice Owls έπαιζε βόλεϊ, ενώ σπούδασε Sports Management and Sociology, Minor Business. Μάλιστα, το βόλεϊ ήταν η µεγάλη της αγάπη, καθώς, εκτός από το κολέγιο, είχε παίξει και στην οµάδα του Γυµνασίου, κερδίζοντας, µάλιστα, το βραβείο Junior League Senior Girl Athlete Award, που απονέµεται στην καλύτερηm αθλήτρια. Ακόµα, έχει κατακτήσει το βραβείο της «Αµερικανής αµυντικής παίκτριας της εβδοµάδας».


Η αγάπη για την Ελλάδα

Το ζευγάρι πολύ συχνά επισκέπτεται την Ελλάδα, µε τον Γιάννη να δείχνει στην αγαπηµένη του τις οµορφιές της χώρας µας,ενώ της µαθαίνει τα πάντα για τον ελληνικό πολιτισµό και την ελληνική κληρονοµιά. «Το σπουδαιότερο πράγµα σε σχέση µε την Ελλάδα είναι ότι έχω να επισκεφθώ τα µέρη και να συναντήσω τους ανθρώπους που είναι µέρος της ιστορίας του Γιάννη», είχε γράψει σε µια ανάρτησή της, καταλήγοντας: «Σ’ αγαπώ, Ελλάδα».

Η Μαράια, η οποία µαθαίνει ελληνικά και αγαπάει τους λουκουµάδες, είναι ο «βράχος» του «Greek Freak» και του έχει σταθεί σε όλες τις στιγµές της ζωής του. Ηταν δίπλα του σε δύσκολες στιγµές, όπως ο αδόκητος χαµός του πατέρα του, Τσαρλς, τον Σεπτέµβριο του 2017, µε τον Γιάννη Αντετοκούνµπο να δηλώνει ότι εκείνη συνέβαλε τα µέγιστα στην ψυχολογία του. Φυσικά, πανηγύρισε µαζί του και για την κατάκτηση του δαχτυλιδιού του NBA, το 2021, µε τον «Greek Freak» να έχει τεράστια συµβολή στους τελικούς µε τους Φοίνιξ Σανς.

* Δημοσιεύθηκε στο Secret της εφημερίδα Παραπολιτικά στις 31 Αυγούστου