Ο Greek Freak Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του, έπειτα από πολλά χρόνια σχέσης και τον ερχομό τριών παιδιών, δύο γιων και μιας κόρης, γιορτάζουν την αγάπη τους με ένα τριήμερο γλέντι στην Πύλο, στο υπερπολυτελές θέρετρο «Costa Navarino», με τις εκδηλώσεις να κορυφώνονται με την ανταλλαγή όρκων πίστης την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί πως καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του καθολική, θα πραγματοποιηθεί διπλή τελετή, η οποία θα λάβει χώρα σε παραλία του «Costa Navarino».

Χθες, Παρασκευή, το ζευγάρι, γνωστό για το στυλ και την κομψότητά του, προσέφερε μια εντυπωσιακή έναρξη στις γαμήλιες εκδηλώσεις, φτάνοντας στον χώρο του Costa Navarino με σκάφος, ενώ ακολούθησε πάρτι στο μπαρ «Between» το οποίο βρίσκεται επίσης στο ασφαλές απάγκιο του ξενοδοχείου «W». Το parapolitika.gr εξασφάλισε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ, που σας παρουσιάζουμε:

antetokounbo_gamos_3_ok
antetokounbo_gamos_3_sosto2


Οι καλεσμένοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Οι πρώτοι VIP καλεσμένοι του αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς έφτασαν στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» χθες το πρωί. Όπως έχει γίνει γνωστό, ορισμένοι από τους καλεσμένους που θα δώσουν το «παρών» είναι ο σπουδαίος συνάδελφός του και άσος του μπάσκετ ΛεΜπρόν Τζέιμς, η τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς και αρκετοί πρώην και νυν συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η κάμερα κατέγραψε χθες την άφιξη των ιδιοκτητών της ομάδας στην οποία αγωνίζεται, των Μιλγουόκι Μπακς.

Μεγάλο μέρος των τεσσάρων υπερπολυτελών ξενοδοχείων («Romanos», «Westing», «W», «Mandarin Oriental») έχει κλειστεί για την οικογένεια αλλά και τους προσκεκλημένους στο γάμο της χρονιάς. Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες μένουν στο «W», ενώ εκεί θα πραγματοποιηθεί και το μεγάλο γαμήλιο πάρτι. Το μυστήριο θα τελεστεί νωρίτερα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο «Navarino Hills». Ήδη ο σούπερ σταρ μπασκετμπολίστας έχει εκφράσει κάποιες επιθυμίες για το μενού, το οποίο, φυσικά, θα περιλαμβάνει τα πάντα. Θα υπάρχουν και διεθνείς γεύσεις, ωστόσο, θα δοθεί βαρύτητα σε ντόπια εδέσματα της ελληνικής κουζίνας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού, καθώς και εδέσματα με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Ακόμη και λίγες ώρες πριν από το γάμο δεν έχει γίνει γνωστό αν στο γλέντι θα τραγουδήσει κάποιος γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, δεδομένου ότι Greek Freak έχει αδυναμία σε αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες.

Οκτώ χρόνια σχέσης και τρία παιδιά

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου οκτώ χρόνια κι έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Πληροφορίες θέλουν η πρόταση γάμου να έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Γιάννης και Μαράια έχουν αποκτήσει δύο γιους και μία κόρη. Ο πρωτότοκος, ο Λίαμ Τσαρλς, γεννήθηκε το 2020. Την επόμενη χρονιά γεννήθηκε ο Μάβερικ Σάι, ενώ πέρυσι η οικογένεια έγινε πενταμελής, αφότου υποδέχτηκε το νέο μέλος της, την Εύα Μπρουκ.

Η Μαράια Ριντλσπρίγκερ έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία ρούχων -από τον Μάιο του 2021-, ενώ, σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn, σπούδασε αθλητικό μάνατζμεντ στο Rice University του Χιούστον. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2016. Από τότε είναι μαζί και αχώριστο! Η Μαράια Ριντλσπρίγκερ γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 και ασχολείται με το βόλεϊ. Κατάγεται από το Φρένσο της Καλιφόρνια και ήταν στην ομάδα βόλεϊ στο κολέγιο του Rice Owls. Ένα χρόνο μετά την αποφοίτησή της, το 2013, άρχισε να εργάζεται ως ειδικευόμενη στη Φιλαδέλφεια, στους 76ers, με τομέα ενασχόλησης το Basketball Operations. Όλα αυτά τα χρόνια η 32χρονη δεν λείπει από το πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις σημαντικές στιγμές της καριέρας του.