«Νύχτα καλοκαιριού γλυκιά» τραγουδούσε ο αείµνηστος Γιάννης Βογιατζής και η αλήθεια είναι πως κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι όλα µπορούν να συµβούν. Και φέτος λοιπόν είχαµε τίτλους τέλους, αλλά και νέα ροµάντζα, µε πρωταγωνιστές εκπροσώπους της εγχώριας showbiz.

''Τίτλοι τέλους''

Για αρχή, η Δανάη Παππά και ο Λάµπρος Λάζαρης κατέβασαν αυλαία στoν δεσµό τους. Χώρισαν υπό άκρα µυστικότητα, αλλά φαίνεται να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Η ∆ανάη γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της στην Κρήτη και εκείνος δεν ήταν εκεί, µε τις φήµες για χωρισµό να φουντώνουν. Αν θα το επιβεβαιώσουν; Το πιθανότερο, αλλά είναι ακόµα νωπό. Ενα µήνα νωρίτερα, ύστερα από ενάµιση χρόνο δεσµού, χώρισε ο Αλέξης Παπάς (ναι, ο επιχειρηµατίας που γνώρισε το ευρύ κοινό από το «Survivor») µε την Έλενα Αϊβαλή. Το αποκάλυψε ο ίδιος σε σχετική του συνέντευξη στο «OK!».

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: Το ερωτικό καλοκαίρι της με τον Μπρούνο Τσερέλα – Όλες οι φωτογραφίες

Κεραυνός εν αιθρία Το «end» όµως που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην εγχώρια showbiz ήταν το διαζύγιο που φέρεται να έχουν βάλει µπροστά, παρότι έκαναν κοινές διακοπές, η Μαρία Κορινθίου µε τον Γιάννη Αϊβάζη, ύστερα από 17 χρόνια δεσµού και 13 γάµου - και την απόκτηση βεβαίως της 16χρονης πια κόρης τους, Ισµήνης. Κάτι µας λέει πως οι δυο τους είναι ήδη σε διαδικασία επανασύνδεσης, οπότε εν προκειµένω, παρότι ουσιαστικά αµφότεροι έχουν επιβεβαιώσει ότι πλέον δεν είναι µαζί, βάλτε ένα ερωτηµατικό. Στη λίστα δεν θα µπορούσαµε να µην εντάξουµε την πασίγνωστη γυµνάστρια Σοφία Παθέκα και τον Λεωνίδα Παπασταύρου, οι οποίοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόµους έπειτα από 22 χρόνια κοινής ζωής, έχοντας αποκτήσει δύο πλέον ενήλικα παιδιά. Μιλώντας στην τηλεοπτική εκποµπή «Summer Cool», εκείνη δήλωσε πως θα συνεχίσει να παλεύει για ένα καλύτερο µέλλον, κυρίως για τα παιδιά της. Ευχαρίστησε τον πρώην σύζυγό της για τα τέκνα τους και εξέφρασε την αποφασιστικότητά της να τους προσφέρει ό,τι µπορεί.

Χέρι χέρι Αθ. Οικονομάκου - Μπ. Τσερέλα, Κ. Καινούργιου - Π. Κουτσουμπής, Φ. Τσαγκρίδης - Κ. Εμπειρίκου και Ευγ. Σαμαρά - Οδ. Παπασπηλιόπουλος

Έχει κι αλλού πορτοκαλιές…

Από τις νέες σχέσεις-φωτιά του θέρους προηγείται αυτή της Αθηνάς Οικονοµάκου µε τον µπασκετµπολίστα Μπρούνο Τσερέλα (µετά τον χωρισµό της από τον επιχειρηµατία Φίλιππο Μιχόπουλο). Εχουν αρχίσει να µας θυµίζουν έντονα τη ∆έσποινα Βανδή µε τον Βασίλη Μπισµπίκη, οι οποίοι, απ’ όταν αποφάσισαν να δηµοσιοποιήσουν το love story τους, δεν σταµάτησαν να αναρτούν στα social κοινά τους στιγµιότυπα. Μπρούνο - Αθηνά µας πρόσφεραν ενσταντανέ από τις βακάνς τους στην Ιµπιζα και σε άλλα, ελληνικά αυτή τη φορά, θέρετρα και νησιά, δείχνοντας πόσο in love είναι ο ένας µε τον άλλον. Και αν η ηθοποιός φαίνεται από λίγο έως πολύ ανεπίδεκτη στο... παρκέ -επιχείρησε µέχρι «κουτάλα» για να βάλει καλάθι, hello (!), µε τον Μπρούνο να την «τρολάρει»-, κανένα πρόβληµα. Ο εκλεκτός της την απολαµβάνει ό,τι κι αν πράττει. Η Κατερίνα Καινούργιου, βεβαίως βεβαίως, µε τη σειρά της δεν θα µπορούσε να απέχει από τη λίστα. Ο πρώην της, επιχειρηµατίας Φίλιππος Τσαγκρίδης, όπως αποκλειστικά πρώτη έγραψε η «Απογευµατινή», έχει έρθει ακόµα πιο κοντά τελευταία µε την Κατερίνα Εµπειρίκου (τη γνωστή εφοπλιστική γόνο και εκ των επικεφαλής του Κυκλαδικού Μουσείου), µάλιστα έκαναν και κοινές διακοπές. Αλλά η KatKen, από την πλευρά της, γυρίζει την πλάτη στο παρελθόν και δεν σταµατάει να ποστάρει «κλικ» µε τον καινούργιο σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουµπή. Το ειδύλλιο ήδη έχει συζητηθεί πολύ και όχι τυχαία, µια και, ως γνωστόν, η παρουσιάστρια «πουλάει»: είναι από τις πιο δηµοφιλείς στη µεσηµεριανή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης. Και κάπως έτσι, µετά τα 3 ζευγάρια περνάµε και στον έρωτα των Μαριλίτας Λαµπροπούλου - ∆ηµήτρη Λάλου. Μπορεί να έχει ενδεχοµένως ξεκινήσει νωρίτερα το love story των ηθοποιών, όµως τώρα αµφότεροι το επιβεβαίωσαν µε κοινή τους συνέντευξη. Απαντώντας σχετικά µε το αν ο έρωτας που έζησαν στον «Σασµό» µεταφέρθηκε στο «κάδρο» της πραγµατικής ζωής, εκείνος ξεκαθάρισε: «Είναι συµπτωµατικό, δεν προκάλεσε το ένα το άλλο. Το πιο σηµαντικό για εµάς είναι η επαφή µας εκτός σκηνής». Κι έτσι περνάµε και στην κούκλα Ευγενία Σαµαρά, η οποία φαίνεται πως ζει τον έρωτά της µε τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, περίπου ενάµιση χρόνο µετά το «end» στη σχέση µε τον επίσης συνάδελφό της Γιάννη Ποιµενίδη. Η κορµάρα ηθοποιός, που και φέτος θα κρατήσει το «πηδάλιο» του τηλεπαιχνιδιού «Switch» της ΕΡΤ, προ 15 ηµερών έκανε κοινή απόδραση µε τον συνάδελφό της στα Ιωάννινα. Φωτογραφήθηκαν -κάτω από το ίδιο φως, µε τον ίδιο άνθρωπο, την ίδια ηµέρα και ώρα- δείχνοντάς µας έτσι, µε... πλάγιο ήχο, βαθύ, πως επισκέφθηκαν µαζί την πανέµορφη πόλη.

Tip: Θα κάναμε αναφορά και στην Τατιάνα Μπλάτνικ, που φέρεται να είχε ειδύλλιο με τον επιχειρηματία Ηλία Μπαρμπαλιά, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε από καμία από τις δύο πλευρές. Ούτε και η φερόμενη νέα σχέση του πρώην συζύγου της, πρώην πρίγκιπα Νικολάου, με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη.

*Δημοσιεύθηκε στην «Κυριακάτικη Απογευματινή»