Άλλη μια σταρ του Χόλιγουντ, η Αν Χάθαγουεϊ, φαίνεται πως επέλεξε την Ελλάδα για να περάσει τις διακοπές της και γέμισε με φωτογραφίες τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η 41χρονη ηθοποιός βρέθηκε στην Ύδρα στο τέλος του Ιουλίου, όπου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με την οικογένειά της και τον συνιδρυτή του οίκου Valentino, Τζιανκάρλο Τζιαμέτι.

Στις 3 Σεπτεμβρίου, η Χάθαγουεϊ έκανε μια ανάρτηση, στην οποία μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Ελλάδα, αλλά και γενικά από το καλοκαίρι της. Σε μία από τις φωτογραφίες, μάλιστα, η σταρ ποζάρει μπροστά από το Ηρώδειο.


Αν Χάθαγουεϊ: Στην Ύδρα με την οικογένειά της 

Η Αν Χάθαγουεϊ επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της, στο τέλος του Ιουλίου. 

an-xathagouei-ithopoios2
an-xathagouei-ithopoios3


Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης στην Ύδρα με τον σύζυγό της, 'Ανταμ Σούλμαν, και τους γιους τους. Σύμφωνα με την Daily Mail, η σταρ έμεινε στην πολυτελή θαλαμηγό του Τζιανκάρλο Τζιαμέτι, που είναι ο συνιδρυτής του οίκου μόδας Valentino.


Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Τζαμέτι μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα με τη Χάθαγουεϊ. Στο πρώτο η ηθοποιός πόζαρε με τον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή Valentino και στο δεύτερο μαζί με την οικογένειά της και φίλους τους.