Η Φαίη Σκορδά διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Ένας επιτυχημένος αρχιτέκτονας είναι ο άνδρας με τον οποίο φέρεται η ίδια είναι σε σχέση το τελευταίο διάστημα και, όπως όλα δείχνουν, σκοπεύουν να την επισημοποιήσουν.

Σύμφωνα με το Tlife.gr, ο εν λόγω σύντροφός της έδωσε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στην παρουσιάστρια, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να της εκφράσει την επιθυμία να πορευτούν μαζί τα επόμενα χρόνια.

Η Φαίη Σκορδά δεν επιθυμεί προς το παρόν να δημοσιοποιήσει τη σχέση της και γι’ αυτόν το λόγο δεν φοράει το μονόπετρο στη νέα της επαγγελματική στέγη στο Mega, στις βόλτες και στις εξορμήσεις της, όπως στην πρόσφατη εκδρομή τους στο Πόρτο Χέλι μέσα στον Αύγουστο.


Η προηγούμενη σχέση

Οι πληροφορίες για τον σύντροφο της Φαίης Σκορδά στο διαδίκτυο είναι ελάχιστες. Η προηγούμενη γνωστή σχέση της Φαίης Σκορδά μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη από το 2010 έως το 2016, ήταν με τον Νίκο Ηλιόπουλο. Η παρουσιάστρια είχε επιβεβαιώσει αυτή τη σχέση σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», ωστόσο, έπειτα από δύο χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime