«Η ζωή είναι ωραία» είναι ο τίτλος της αποχαιρετιστήριας συναυλίας που έχει προγραμματίσει για αύριο το βράδυ η διεθνής καλλιτέχνις που τραγουδάει σε επτά γλώσσες.

Καθώς λίγες ώρες πριν από τη συναυλία της στην Ελλάδα ο πατέρας της, Λεό Λέανδρος, της απαγόρευσε με εξώδικο να ερμηνεύει κομμάτια που έχει γράψει ο ίδιος, η Βίκυ Λέανδρος θέλησε να ρίξει τους τόνους: «Το εξώδικο δεν αφορούσε εμένα, αλλά την εταιρεία που διοργανώνει τη συναυλία. Από λάθος δεν ανέφεραν το όνομά του και το άλλαξαν βεβαίως αμέσως μόλις το είδαν. Και για μένα βέβαια είναι κάτι φυσικό να αναφέρω τον πατέρα μου στις συναυλίες μου, γιατί είναι μέρος της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωής. Από τη δική μου πλευρά οι σχέσεις είναι καλές. Ο πατέρας μου είναι μέσα στην καρδιά μου και εκεί θα μείνει, γιατί και με μεγάλωσε και μου έγραψε τα ωραιότερα τραγούδια του κόσμου», δήλωσε στο «Ηello».

Για να μάθουμε πως η δημοφιλής ερμηνεύτρια δεν έχει έρθει ποτέ σε ρήξη με τον πατέρα της, καθώς της έδινε πάντοτε ελευθερία να διαλέγει τα τραγούδια.

"Τον υποτιμά και τον προσβάλλει"

Στο ξεκίνημα της καριέρας της οι γονείς της δεν την ενθάρρυναν να ασχοληθεί με το τραγούδι. Ίσως επειδή και ο Λεό Λέανδρος ήταν τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός, γνώριζε όλο το παρασκήνιο της μουσικής βιομηχανίας. Ο πατέρας της είναι σήμερα 101 ετών.

Η σύζυγός του, Βενετία Λέανδρος, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του στο «TLife»: «Ο Λέανδρος θέλησε να προστατεύσει το όνομα και το έργο του. Δημιούργησε με πολλή αγάπη τραγούδια που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, συνεργάστηκε με μία σειρά εκ των μεγαλύτερων καλλιτεχνών της ευρωπαϊκής σκηνής, τόσο ως δημιουργός όσο και ως παραγωγός. Λυπήθηκε βαθιά για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε το έργο του. Τον υποτιμά και τον προσβάλλει. Αντιμετωπίστηκε σαν να μην υπάρχει, σαν να μη συνεργάστηκε ποτέ με μια καλλιτέχνιδα που υπήρξε η προποντίδα των ερμηνευτών του, έθεσε ως στόχο να τη φέρει στην κορυφή, αγάπησε, στήριξε βαθιά με κάθε μέσο και υπήρξε πέραν της συγγενικής σχέσης τους μέντορας και καθοδηγητής από τα πρώτα βήματα της διαδρομής της».