Ο κύβος ερρίφθη. Γάμος μετά τις εκλογές! Ο λόγος για το δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα που μαζί με τη σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το γάμο τους μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Οι πρώτες εκλογές θα γίνουν στις 6 Οκτωβρίου και οι δεύτερες την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Ο δήμαρχος και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αυτή την περίοδο, εκτός από τις υποχρεώσεις του στο δήμο της Αθήνας, κάνει και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, οι δικοί του άνθρωποι τον αποκαλούν «σβούρα».

Η Γεωργία είναι διεθνολόγος και «ήρεμη δύναμη», όπως την αποκαλούν, αφού στηρίζει δυναμικά το σύντροφό της, αλλά διακριτικά και με πολύ μεγάλη επιτυχία. Το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει θρησκευτικό γάμο, πιθανότατα στη Θήβα, απ’ όπου κατάγεται και η νύφη, χωρίς να έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο το μυστήριο να γίνει σε κάποια εκκλησία της Αθήνας. Σε καμία περίπτωση ο γάμος δεν θα είναι πολιτικός με κουμπάρους 11 αντιδημάρχους, όπως έχει γραφτεί.

Προς το παρόν, το ζευγάρι μένει σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Γκάζι και μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο γνωστός πολιτικός στο μέλλον θέλει πολύ να μετακομίσει ακόμη πιο κοντά στο κέντρο της Αθήνας, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει μετά το γάμο, ο οποίος αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου.

*Διαβάστε ακόμα: Χάρης Δούκας - Μιλά πρώτη φορά για την 28χρονη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου: "Με στήριξε πάρα πολύ"


Στο Ζάππειο στα πράσινα

Ο φωτογραφικός φακός της «ΟΝ time» εντόπισε το λαμπερό ζευγάρι στο Ζάππειο, στη γιορτή για τα 50 χρόνια ΠΑΣΟΚ. Η Γεωργία έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού επέλεξε για την περίσταση ένα πράσινο σακάκι, με αφορμή το χρώμα του ήλιου του ΠΑΣΟΚ. Πριν από λίγο καιρό, ο Χάρης Δούκας είχε μιλήσει σχετικά με το γάμο του στα «Παραπολιτικά».

polytanou

Ερωτώμενος πώς θα είναι ο γάµος, µιας και είναι και δήµαρχος Αθηναίων κι αν θα μπορούσε να δώσει κάποια λεπτοµέρεια, είχε απαντήσει: «Το δίληµµα είναι: δημαρχείο ή Θήβα, απ’ όπου κατάγεται η Γεωργία. Ανεξάρτητα από το µέρος, θα µου άρεσε ο γάµος να είναι απλός, µε αγαπηµένους φίλους, τις οικογένειές µας και να ακολουθήσει γλέντι µε πολλή µουσική και χορό. Τις λεπτοµέρειες τις αφήνω στη Γεωργία. Άλλωστε, δεν έχει σηµασία το πώς και το πού, αλλά ποιον άνθρωπο επιλέγεις για να περάσεις µαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου».

Δημοσιεύθηκε στην Ontime