Ξάφνιασε τους ακόλουθούς της η 23χρονη influencer Helen Mazlou που δραστηριοποιείται ως TikToker, YouTuber και Instagramer, μετά την απόφασή της να γίνει… μοναχή.

Μέχρι πρότινος, αναρτούσε ψηφιακό περιεχόμενο στους λογαρισμούς της, ωστόσο το τελευταίο διάστημα, είχε σβήσει φωτογραφίες και βίντεο από τα προφίλ της, με αποτέλεσμα να προκαλέσει προβληματισμό στους χρήστες.

Η μεγάλη "επιστροφή" έγινε πριν από δύο μέρες, όταν η νεαρή Ελένη ανέβασε νέες φωτογραφίες στο Instagram, ανακοινώνοντας πως έγινε μοναχή και πλέον ονομάζεται… Υπομονή.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @helenmazlou


Στις περιγραφές των λογαριασμών της πλέον, γράφει ότι αγαπάει τον Θεό και έχει αφήσει αναρτήσεις που σχετίζονται μόνο με τον χριστιανισμό.

mazloy1
mazlou
mazloy


Helen Mazlou: «Υπομονή»… με σχεδόν 500.000 followers

Η 23χρονη που ήταν μουσικός, έγινε γνωστή για το περιεχόμενο του ομώνυμου καναλιού της στο TikTok, πριν από 8 χρόνια.





Στα βίντεο που ανέβαζε στους λογαριασμούς της, έκανε μεταξύ άλλων, διασκευές σε τραγούδια και έγινε γρήγορα αγαπητή, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 480.000 followers.




Τα συνολικά likes που είχαν τα βίντεο που δημοσίευε, είχαν ξεπεράσει τα 14 εκατομμύρια και πολλοί ακόλουθοί της, αναρωτιούνται γιατί προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση.


Βέβαια, πολλοί σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως ο καθένας αποφασίζει μόνος του για τον δρόμο που επιθυμεί να ακολουθήσει.