Το 2024 είναι η χρονιά του Εμμανουήλ Καραλή. Ο «Μανόλο» είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους σημαντικότερους αθλητές της γενιάς του, που στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και με άλμα 5,90 μ. κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ. Όμως οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και πρόσφατα, έσπασε ακόμη ένα ρεκόρ, το πανελλήνιο, ξεπερνώντας τα έξι μέτρα.

Δίπλα του σε όλη αυτή την προσπάθεια ο Εμμανουήλ Καραλής έχει φυσικά τους γονείς και την αδελφή του. Αλλά δεν είναι, όμως, οι μόνοι. Στήριγμά του σε κάθε βήμα του είναι και η κοπέλα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η σύντροφος του Εμμανουήλ Καραλή ονομάζεται Αναστασία Μαγαλιού και οι δυο τους μετρούν ήδη έξι χρόνια σχέσης.



Μάλιστα, εμφανίστηκαν μαζί στο γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο «Costa Navarino», στην Πύλο της Μεσσηνίας. Η νεαρή Αναστασία δεν έλειπε, φυσικά, ούτε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και παρακολούθησε τις προσπάθειες του αγαπημένου της από τις κερκίδες καταγράφοντάς τες μάλιστα με το κινητό της.

Ωστόσο και οι δύο είναι πολύ διακριτικοί σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή γι’ αυτό και οι κοινές αναρτήσεις τους στα social media είναι ελάχιστες. Η νεαρή Αναστασία έχει σπουδάσει Ψυχολογία, αγαπάει πολύ τα ταξίδια και τα σπορ, ενώ έχει ασχοληθεί και η ίδια παλαιότερα με το στίβο.