Τους τελευταίους μήνες ο γιος του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, Κωνσταντίνος-Αλέξιος, μετά τη σχέση του με την Πόπι Ντελεβίν, έχει νέα αγαπημένη. Ο εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι ζευγάρι με το μοντέλο Μπρουκς Νέιντερ, η οποία είναι μια σεξοβόμβα.

Οι δυο τους έχουν κάνει επίσημες εμφανίσεις μαζί. Όσο για τη νέα επαγγελματική δραστηριότητα της Νέιντερ; Όπως έγινε γνωστό, θα μπει σε ριάλιτι χορού και συγκεκριμένα θα συμμετάσχει στο «Dancing With The Stars». Η πρώτη φωτογραφία από το ριάλιτι και το who is who της αγαπημένης του γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν σχέση με την αριστοκρατική καταγωγή του.


Ποια είναι η Μπρουκς Νέιντερ 

Η Μπρουκς Νέιντερ είναι 27χρονη Αμερικανίδα μοντέλο, που κάνει πολύ τολμηρές εμφανίσεις. Η ίδια πόζαρε στο «Sports Illustrated Swimsuit Issue», αφού κέρδισε το Swim Search 2019 κι εμφανίστηκε στο περιοδικό το 2020, το 2021 και το 2022. Το 2023 πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού θυμίζοντας μελαχρινή Πάμελα Άντερσον. Ωστόσο, εκτός από αυτό το ρόλο της ως μοντέλο, έχει κάνει και τα πρώτα βήματα στον κόσμο της υποκριτικής, με ένα μικρό ρόλο στο θρίλερ δράσης «Backtrace». Επίσης, έχει αναπτύξει πολλά επιχειρηματικά έργα, δημιουργώντας μια σειρά κοσμημάτων και λανσάροντας τη δική της μάρκα διακόσμησης σπιτιού.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime