Σε τραγωδία λίγο έλειψε να εξελιχθεί το απίστευτο παιχνίδι που θέλησε να γράψει για δεύτερη φορά η μοίρα εις βάρος γνωστής οικογένειας της Κρήτης και μάλιστα μέσα σε διάστημα μόλις λίγων μηνών.

Διαβάστε ακόμα: Kρήτη: Ανακατασκεύασαν πρόσωπο άνδρα που βρέθηκε νεκρός και σε αποσύνθεση, μέσα στη θάλασσα πριν 5 μήνες

Στάθης Αυγουστάκης: Τον περασμένο Ιανουάριο έχασε τη ζωή της η μητέρα του μαζί με το δίχρονο εγγονάκι της

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Γιόφυρο στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν 35χρονος οδηγός μηχανής, στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο, έχασε τον έλεγχο κι έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου, όπου περίμενε μια νεαρή μητέρα με τα τρία παιδιά της, ηλικίας πέντε, επτά και δέκα ετών. Τόσο η γυναίκα όσο και τα παιδιά της τραυματίστηκαν -ευτυχώς ελαφρά- και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθούν να νοσηλεύονται δύο από τα παιδιά. Όπως έγινε γνωστό, η 32χρονη είναι αδελφή του Κρητικού σεφ, πρώην παίκτη του «MasterChef» και νυν αρχιμανδρίτη Ευμένιου, Στάθη Αυγουστάκη, και κόρη της άτυχης 59χρονης Μαρίας Καραμανιά-Αυγουστάκη από τις Αγιές Παρασκιές, που τον περασμένο Ιανουάριο έχασε τη ζωή της μαζί με το δίχρονο εγγονάκι της.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στο σημείο έσπευσαν πανικόβλητοι συγγενείς της οικογένειας έχοντας στο μυαλό τους το χειρότερο, φοβούμενοι μήπως μια δεύτερη τραγωδία επρόκειτο να τους χτυπήσει την πόρτα, και μάλιστα από την ίδια αιτία.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Καραμανιά-Αυγουστάκη είχε χάσει τη ζωή της, όταν στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε στο ΒΟΑΚ, στο ύψος της Λυγαριάς, και στο οποίο βρίσκονταν η νύφη και το δίχρονο εγγονάκι της έπεσε με δύναμη μίνι βαν με οδηγό έναν 38χρονο υπήκοο Συρίας. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, όπου λίγες ημέρες αργότερα γιαγιά και εγγονός άφησαν την τελευταία τους πνοή. Τον Ιούνιο, ο Στάθης Αυγουστάκης εκάρη μοναχός με το όνομα Ευμένιος και στη συνέχεια χειροτονήθηκε πρεσβύτερος αρχιμανδρίτης.