Η ιστορία της τρανσέξουαλ Τζένης Χειλουδάκη και του εισαγγελέα Γιώργου Σακελλαρόπουλου είναι γνωστή σε όσους έζησαν τα γεγονότα της δεκαετίας του ’90.

Με μια μακροσκελή ανάρτησή της, η Τζένη Χειλουδάκη πήρε θέση για τη συζήτηση που εξελίσσεται σχετικά με τη συμπερίληψη γράφοντας: «Άλλο πράγμα η ορατότητα, η συμπερίληψη, ο σεβασμός στην όποια διαφορετικότητα στις σεξουαλικές επιλογές του καθενός και άλλο τα καραγκιοζιλίκια, η προστυχιά, η πρόκληση για την πρόκληση, η δήθεν μόδα και η ελευθερία τού επειδή μπορώ να τα κάνω όλα δίχως συνέπειες, άρα ξεφτιλίζω και ξεφτιλίζομαι». 

Στάθης Αυγουστάκης: Παιχνίδια της μοίρας για τον πρώην παίκτη του MasterChef - Η αδελφή του τραυματίστηκε μαζί με τα παιδιά της σε στάση στην Κρήτη

Η ίδια αναφέρει για τη νέα γενιά ότι
«με έχετε μπερδέψει. Με τους νεόφερτους όρους σας, τα δεκάδες φύλα σας, αλλά και τις συμπεριφορές σας. Άποψή μου, λοιπόν, και την καταθέτω δημόσια. Έγινες γυναίκα, είσαι γυναίκα. Έγινες αγόρι, είσαι αγόρι. Τέλος. Αισθάνεσαι γυναίκα και μου κυκλοφορείς με φουστανάκι, βάψιμο, αλλά το μούσι κάγκελο και δίχως στήθος. Τράβα να βρεις έναν ψυχολόγο και μη γελοιοποιείς το είδωλό μου».

Η ανάρτηση της Τζένης Χειλουδάκη

Πιο αναλυτικά, η Τζένη Χειλουδάκη έγραψε στην ανάρτησή της: «Καιρό τώρα θέλω να γράψω την άποψή μου ξέροντας ότι αρκετοί θα με μισήσουν και πιθανόν θα τους χάσω και από ιντερνετικούς φίλους. Μου είναι αδιάφορο, διότι ποτέ δεν μάσησα τα λόγια μου ούτε υποκρίθηκα. Ας με μισήσουν, λοιπόν, να τελειώνουμε.

Είναι άλλο πράγμα η ορατότητα, η συμπερίληψη, ο σεβασμός στην όποια διαφορετικότητα στις σεξουαλικές επιλογές του καθενός και άλλο τα καραγκιοζιλίκια, η προστυχιά, η πρόκληση για την πρόκληση, η δήθεν μόδα και η ελευθερία τού, επειδή μπορώ να τα κάνω όλα δίχως συνέπειες, άρα ξεφτιλίζω και ξεφτιλίζομαι.

Έγινα γυναίκα γιατί λάτρεψα τις γυναίκες, πρωτίστως τη μητέρα μου, αισθανόμουν γυναίκα και ήμουν από τις τυχερές που έμοιαζαν σαν γυναίκα. Έφτυσα αίμα εγώ και άλλες στα 80s και 90s, όπως και προγενέστερες στα 60s, ώστε σήμερα να κυκλοφορούν ελεύθερα και με ψηλά το κεφάλι πολλές και πολλοί σαν εσάς.

Η νέα γενιά λίγο με έχετε μπερδέψει. Με τους νεόφερτους όρους σας, τα δεκάδες φύλα σας, αλλά και τις συμπεριφορές σας. Άποψή μου, λοιπόν, και την καταθέτω δημόσια. Έγινες γυναίκα, είσαι γυναίκα. Έγινες αγόρι, είσαι αγόρι. Τέλος. Αισθάνεσαι γυναίκα και μου κυκλοφορείς με φουστανάκι, βάψιμο, αλλά το μούσι κάγκελο και δίχως στήθος. Τράβα να βρεις έναν ψυχολόγο και μη γελοιοποιείς το είδωλό μου, επειδή θες να κάνεις την πλάκα σου στα TikTok, να προκαλέσεις, να σε κουβεντιάσουν ή να μου βγεις στη Γιουροβίζιον.Αυτά είχα να γράψω. Δεν θέλω ούτε ένα σχόλιο σε τούτο το ποστ μου, θα διαγραφεί αμέσως.

ΥΓ.: Επιτέλους, κάθισα και είδα την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Αν αυτό ήταν συμπερίληψη, τύφλα να έχουν τα τσίρκουλα. Τελικά να σας πω κάτι; Η πολύχρωμη κοινότητα θα πρέπει να αρχίσει να σέβεται πρώτη, ώστε να κερδίσει το σεβασμό. Έχουν ξεφύγει τα πράγματα και μόνο κακό κάνουν κάποιες/κάποιοι. Με αγάπη και μόνο αγάπη και γνώση πια, γιατί στο παρελθόν τα έκανα και εγώ τα λάθη μου, Τζένη Χειλουδάκη».