Η ζωή της Ασπασίας Μπόγρη έμελλε να αλλάξει μια για πάντα στις 12 Αυγούστου του 2013, έπειτα από δύο πυροβολισμούς που δέχθηκε εξ επαφής στο κεφάλι από τον ίδιο της τον πατέρα.

*Διαβάστε ακόμα: Μυρτώ της Πάρου: Η βάναυση κακοποίησή της και ο "Γολγοθάς που ανεβαίνει" καθημερινά (Βίντεο)

Η 17χρονη τότε κοπέλα, αφού γευμάτισε σε εστιατόριο του Άργους με τον 47χρονο πατέρα της, ανέβηκε στη μηχανή του. Την ώρα που περνούσαν από την πλατεία Λαϊκής Αγοράς, του ζήτησε να σταματήσει σε ένα περίπτερο, προκειμένου να αγοράσει τα τσιγάρα που της είχε ζητήσει η μητέρα της. Μόλις τα αγόρασε και έστρεψε το πρόσωπό της προς τη μεριά που βρισκόταν ο πατέρας της, τον είδε σε απόσταση αναπνοής να τη σημαδεύει με ένα όπλο.

Χωρίς κανέναν δισταγμό, ο Γιώργος Μπόγρης πυροβόλησε την κόρη του δύο φορές στο κεφάλι, αφού πρώτα εκείνη φώναξε «Βοήθεια μαμά!» κι εκείνος «Σ’ αγαπώ πολύ».

Στη συνέχεια, την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στον δρόμο και επέστρεψε στο σπίτι του. Εκεί αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο και λίγες ημέρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου, ενώ η κόρη του συνέχιζε να παλεύει για τη ζωή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, κατέληξε στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

«Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της, θα είναι καλύτερα», ανέφερε το σημείωμα που εντοπίστηκε στο σπίτι του δράστη και αυτόχειρα, στις 19 Αυγούστου, με παραλήπτη τη μητέρα της Ασπασίας, τη Σπυριδούλα Φατούρου.

Όπως διαπιστώθηκε, λοιπόν, και από το παραπάνω σημείωμα, ο Γιώργος Μπόγρης θέλησε να σκοτώσει την κόρη του, προκειμένου να εκδικηθεί τη σύζυγό του, με την οποία βρισκόταν πολλά χρόνια σε διάσταση και την κατηγορούσε για τη διάλυση του γάμου τους.


«Η Ασπασία δεν περπατάει, δεν μιλάει, δεν κινείται»

Η Ασπασία κατάφερε τελικά να επιβιώσει, μετά από 7 μήνες παραμονής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο έκτοτε είναι καταδικασμένη να ζει καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι, καθώς έχει 99% αναπηρία. Καθημερινά, με τη βοήθεια της μητέρας της, που είναι ο φύλακας άγγελός της, ανεβαίνουν έναν Γολγοθά και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της νέας καθημερινότητας.

«Η Ασπασία δεν περπατάει, δεν μιλάει, δεν κινείται. Αν δεν την γυρίσω στο κρεβάτι, δεν θα το κάνει ποτέ μόνη της, θα μείνει στην ίδια θέση. Αν δεν την ταΐσω, δεν θα φάει ποτέ», είχε αναφέρει η μητέρα της σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Έθνος», υπογραμμίζοντας πως «αν ο Θεός αποφασίσει να την αφήσει έτσι, γιατί όλα είναι θέλημα Θεού, όταν έρθει εκείνη η ώρα προσεύχομαι να μην φύγω πρώτη από τη ζωή, αλλά να πεθάνουμε μαζί. Είναι η αγωνία όλων των γονέων που έχω συναντήσει και τα παιδιά τους βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση».

aspasia_bogri


Πλέον, η Ασπασία βρίσκεται στο σπίτι, αφού παρέμεινε για περίπου 3,5 χρόνια σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα και εξακολουθεί να μάχεται, ώστε να επιστρέψει από τον «θάνατο» στη «ζωή».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d49c5wbqgya9)
@parapolitika

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η κόρη που έμελλε να πυροβοληθεί από τον ίδιο της τον πατέρα. #parapolitikagr #crimes #εγκληματα #εγκληματαπουσυγκλονισαν #tiktokgreece #greece #crimetiktok #crimestories

♬ πρωτότυπος ήχος - Parapolitika.gr - Parapolitika.gr